Pàgina Principal » Una mica d'Història

una mica d'histÒria

Constantí Ràdio va néixer com un projecte de comunicació d’àmbit local a iniciativa de l’Ajuntament de Constantí i de Com Ràdio.

L’any 1998 es realitzaven les primeres emissions en proves, i durant la Festa Major d’hivern del 1999 començaven les emissions oficials, amb una entrevista a l’ex-ministre i executiu de Repsol J.A. Díaz-Ambrona. Els primers locutors: Manuel Rivera i Isabel Pastor. Al control tècnic i de so: Joan Arias i Xavi Gibert.

Aquestes primeres emissions es van realitzar des de les golfes de l’Ajuntament, en un mòdul prefabricat que va ser l’escenari de Constantí Ràdio fins l’any 2004. Aquell any s’estrenava l’actual edifici de l’emissora, ubicat al nucli històric, al carrer Església Vella número 32.

Al llarg d’aquests anys Constantí Ràdio ha potenciat la informació d’àmbit local i comarcal i ha fomentat la participació ciutadana i el seguiment a les entitats del municipi. Durant aquesta trajectòria la ràdio ha anat creixent pel que fa a nombre de programes i de col•laboradors (uns 40 actualment) i ha consolidat una proposta basada en la informació, l’entreteniment i la participació, en una emissió de producció pròpia i ininterrompuda de 24 hores.

En l’any del seu desè aniversari (2009) Constantí Ràdio dóna un gran salt endavant, amb l’estrena de nova imatge i de pàgina web pròpia. Comença una nova etapa en l’àmbit de la comunicació local.