S'instal·la un punt d'informació de la campanya “Ara toca reciclar l’orgŕnica! Ara et toca a tu!” al Mercat Municipal

18 de maig de 2017

En el marc de la campanya “Ara toca reciclar l’orgànica! Ara et toca a tu”, s’ha instal·lat aquest matí un punt informatiu al Mercat Municipal, al carrer Jaume I de Constantí. Dos educadors ambientals han ofert informació de primera mà a la ciutadania, des de les nou del matí i fins l’1 del migdia, sobre la separació correcta dels residus i han repartit també el material de reciclatge.

La campanya, engegada recentment per l’Ajuntament de Constantí, s’allargarà fins al pròxim 5 de juny. S’instal·laran dos punts informatius més: El dijous, 25 de maig, de 16.30 a 18.30 h, a l’Avinguda Onze de Setembre; i el dijous 1 de juny, de 9 a 13 h, al Mercat Municipal. L’educador ambiental, Roger Sosa, ha explicat a Constantí Ràdio que la campanya pretén reforçar i sensibilitzar la ciutadania en la millora de la recollida selectiva, especialment de l’orgànica.

La campanya es reforça també amb altres accions d’informació com el porta a porta. Roger Sosa explica que estan passant per una mitjana de 200 domicilis per dia i que ja porten fet la meitat de Constantí. Assegura que fins ara l’acceptació per part de la ciutadania està sent molt positiva.

A banda, la campanya promou accions d’informació com xerrades i tallers adreçats als alumnes de primària del municipi. A més es reforça amb un spot promocional televisiu, falques radiofòniques, banderoles informatives i quadríptics informatius. El 5 de juny es farà una gran Festa de Final de campanya a la Plaça de les Escoles Velles, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Tal com explicava l’alcalde de COnstantí, Oscar Sánchez, en la presentación de la campanya; l’objectiu és aconseguir reduir l’actual 21 % d’impropis en la recollida d’orgànica a aproximadament un 15% o fins i tot millorar aquest resultat". 

 

[Veure totes les noticies]