Les primeres Jornades de Bones Pràctiques d'Inclusió Social posen el seu punt i final

5 de novembre de 2009

Aquest dijous s’ha fet a la Sala del centre parroquial de Constantí la cloenda de les primeres Jornades de Bones Pràctiques d’Inclusió Social,organitzades per l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Caritas i el suport del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat.
  
Aquesta segona part de les jornades va estar centrada en una taula rodona sobre l’acció social a Constantí, amb la participació de diversos agents socials coneixedors de la realitat del municipi.
 
Al setembre del 2007 es va iniciar a Constantí el Pla per a la Inclusió i Cohesió Social, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de la població, cohesionar-la i prevenir el risc d’exclusió social.
 
En el marc del desenvolupament d’aquest Pla, i amb l’objectiu de generar un espai de debat, reflexió i diàleg i per tal d’aproximar-se i conèixer diferents projectes que s’han desenvolupat amb èxit a d’altres municipis s’han programat aquestes primeres jornades de bones pràctiques per la inclusió social a Constantí.

 

[Veure totes les noticies]