Obertes les inscripcions per participar en la sortida d’observació astronňmica a Prades

25 de juliol de 2017

Des d’aquest dimarts 25 de juliol i fins el dia 9 d’agost estan obertes les inscripcions per participar de la sortida nocturna d’observació astronòmica a Prades, que tindrà lloc el divendres 11 d’agost. Es tracta d’una de les activitats incloses en el cicle “Estiu a la Fresca” i que planteja diferents propostes culturals i d’oci per a les nits del mes d’agost, donant continuïtat al cicle “Cinema a la Fresca” que s’ha fet durant els divendres del mes de juliol.

L’expedició sortirà a les 18 hores en autobús des de la plaça de les Escoles Velles de Constantí i una  hora més tard, pels volts de les 19 hores, està prevista l’arribada a Prades. Un cop allà es farà una visita al poble i cap  les 20 hores tindrà lloc una conferencia a la sala d’actes de l’Ajuntament. Després de sopar, cap a les 22.30, s’iniciarà l’activitat observació astronòmica amb l’entorn immillorable que ofereixen els cels de Prades, una població a gairebé 1000 metres d’alçada.

Les inscripcions per participar d’aquesta Sortida a Prades es podran realitzar fins el dia 9 d’agost a l’OAC de l’Ajuntament, a un preu de 5 euros. Les places són limitades. A banda d’aquesta sortida d’observació astronòmica, durant el mes d’agost es faran altres activitats a la fresca, com la projecció de la pel·lícula “Ocho apellidos catalanes”, l’actuació de Ball flamenc a càrrec del Grup Esencia, una exhibició de danses del món i ja el dia 1 de setembre, tindrà lloc un Recital Poètic al Parc de la muralla.

 

[Veure totes les noticies]