El CE Constantí inaugura per la Festa Major una exposició sobre els 50 anys del club

27 de juliol de 2017

Amb motiu de la celebració del 50è aniversari del Centre d’Esports Constantí, l’entitat inaugurarà aquesta festa major l’exposició “Centre d’Esports Constantí. 50 anys”, amb tot tipus de material relacionat amb els cinquanta anys del club esportiu. La mostra, que estarà exposada al Casino, s’inaugurarà demà divendres 28 de juliol, just abans del pregó de Festa Major.

El president del CE Constantí, Òscar Solé, ha explicat a Constantí Ràdio que l’exposició està formada per documents, fotografies, material audiovisual, objectes i material divers dels 50 anys del club. Solé destaca que es tracta de material de la mateixa entitat i també cedit per part de la ciutadania que ha volgut col·laborar. L’exposició es podrà visitar durant tota aquesta Festa Major, del 28 de juliol a l’1 d’agost, en horari de 19 a 21 h.

D’altra banda, també amb motiu de la celebració del 50è aniversari del CE Constantí, el club ha organitzat un partit de Festa Major. Tindrà lloc el dissabte, 29 de juliol, a les set de la tarda al camp de futbol municipal de La Coma. Òscar Solé explica que serà un partit entre jugadors del CE Constantí de totes les èpoques per commemorar el primer partit de futbol de la història del club, que va tenir lloc per la festa major del 1967.

 

[Veure totes les noticies]