Concurs fotogràfic d'Instagram per la Festa Major d'estiu de Constantí

28 de juliol de 2017

Durant la Festa Major d’estiu de Constantí tindrà lloc una nova edició del concurs de fotografia de l’aplicació mòbil Instagram. El tema de concurs és qualsevol fotografia que estigui relacionada amb els actes que conformen el programa de la Festa Major d’aquest any. Durant tots els dies de la Festa Major es poden fotografiar i publicar les fotos dels actes a Instagram utilitzant l’etiqueta#fm17constanti.

El passat cap de setmana s’iniciaven els actes previs a la Festa Major, que es concentrarà bàsicament entre els dies 28 de juliol i 1 d’agost, diada de Sant Feliu. El programa de festes d’aquest any inclou prop d’una cinquantena de propostes adreçades a tots els públics. Les fotografies es podran presentar entre els dies 28 de juliol i l’1 d’agost fins al límit de les 00.00 hores.

El concurs d’Instagram és una iniciativa de l’àrea social del Centre d’Esports Constantí, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Constantí. Poden participar-hi tots els aficionats a la fotografia sense límit d’edat, que compleixin amb els termes i condicions establertes en les bases. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies i rebre com a màxim un premi. El jurat triarà les fotografies guanyadores i hi haurà premis per al 1er i 2on classificat.

 

[Veure totes les noticies]