La primera "Nit de Barraques de Constantí" portarà els concerts de Gertrudis, The Soultans i Papel Secante

28 de juliol de 2017

La primera "Nit de Barraques de Constantí" és una de les grans novetats del programa de Festa Major d’estiu d’aquest any. La cita tindrà lloc aquest divendres, 28 de juliol, i arrencarà a partir de les 23.30 hores a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, amb la col·laboració de diverses entitats, com és  el cas del Ball de Diables, el Club Bàsquet Constantí i el Centre d’Esports Constantí.

Els encarregats d’obrir la primera edició de les "Barraques" seran els Gertrudis, un dels grups pioners de la fusió de la rumba catalana i un dels responsables de la popularització d’aquest estil entre el públic jove, amb més de 15anys de trajectòria. Al 2016 van tornar amb un nou disc sota el braç "Ara volo alt", després de cinc anys sens publicar cançons noves. En el seu directe, els de la Garriga fusionen la rumba catalana amb el reggae i els ritmes d’aires balcànics.

Després de Gertrudis, arribarà el torn de "The Soultans", una banda de versions en directe que recull els millors èxits del pop, rock i disco dels anys 80 i 90 passant per tots els estils, i que convertiran el seu concert en un gran espectacle que ens convidarà a gaudir al màxim. La nit musical es tancarà amb la banda local Papel Secante, que recupera en directe les cançons més emblemàtiques del grup Extremoduro.
 

 

[Veure totes les noticies]