El Nàstic inicia el segon stage de preparació de la pretemporada 2017-2018

31 de juliol de 2017

El Nàstic de Tarragona inicia el segon i definitiu stage de la pretemporada 2017-2018. Els homes de Lluís Carreras s’exercitaran al camp de futbol municipal de Sant Julià de Llor i Bonmatí. Els grana realitzaran quatre sessions d’entrenament durant aquests tres dies i realitzaran un partit amistós davant el CE Farners, el dimarts a les 19.30 hores, al mateix camp de Sant Julià de Llor i Bonmatí.

Un total de 29 jugadors són els que han viatjat en aquesta segona estada de quatre dies a la capital de comarca de la Selva. Cal destacar que en l’expedició grana no ha viatjat Mossa, el qual té un permís especial del Club per resoldre el seu futur professional més immediat.

D’altra banda, divendres passat el Nàstic va jugar un partit amistós contra l’Olot. El conjunt entrenat per Lluís Carreras va encadenar la segona victòria consecutiva en el present període de preparació per al nou curs. La victòria ha estat àmplia, per 0 a 5, gràcies als gols de S. Emaná, Brugui, Barreiro per partida doble i De Nova.

 

[Veure totes les noticies]