Els organismes parroquials es presenten al nou rector, mossèn Antoni Pérez

31 de juliol de 2017

El passat dijous, 27 de juliol, es va reunir a la cripta del centre parroquial de Constantí el consell assessor, el Patronat de l’ermita i la Comissió d’obres, amb el que serà el nou rector, mossèn Antoni Pérez de Mendiguren. Després d’indicar que la convocatòria no era de treball sinó per a la mútua presentació i un primer apropament, es va fer una breu exposició de la funció i activitat de cada un d’aquests tres organismes.

A continuació el nou rector va exposar el seu currículum personal i va informar de les activitats i responsabilitats que actualment té encomanades. Es va establir un intercanvi en previsió del futur immediat de la Parròquia, que obligarà els feligresos a incrementar el seu compromís en el servei, a fi que entre puguin ser ateses les diferents necessitats de la Parròquia.

Mn. Antoni Pérez va indica que, per tal de facilitar l’exercici de les seves responsabilitats pastorals, l’Arquebisbe de Tarragona l’ha exonerat de tota responsabilitat en la gestió de la rehabilitació de l’església, responsabilitat que assumiran els serveis tècnics de l’Arquebisbat.
 
 

 

[Veure totes les noticies]