L'Ajuntament de Constantí inicia dos nous cursos a través de l'Oficina Municipal de Treball

11 d'octubre de 2017

Prop d’una trentena de persones estan realitzant des d’aquesta setmana dos nous cursos a través de l’Oficina Municipal de Treball de Constantí. El primer dels cursos que s’estan duent a terme és un curs de paqueteria, amb una durada de 30 hores, i que finalitzarà el proper dia 18. L’objectiu del curs és conèixer les diverses tècniques de la paqueteria, la presentació de productes i l’elaboració de promocions, permetent l’aprenentatge dels materials i colors adients per a l’empaquetatge.

A partir dels dia 19 d’octubre s’iniciarà un curs d’operació de carretons (Norma UNE 58451), d’una durada de 24 hores, que en la seva part teòrica es farà els dies 19 i 20 d’octubre. La part pràctica es realitzarà els dies 23, 24 i 25 d’octubre a l’empresa Automecànica Corbella. Els objectius generals d’aquest curs són capacitar per al maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, a més de conèixer de forma general les modalitats, condicions i riscos associats a les operacions de manipulació de càrrega en base als diferents equips utilitzats i l’entorn de treball en els que operen.
Aquests cursos es realitzen amb la col·laboració de Criteria i són subvencionats pel Consorci per a la Formació contínua de Catalunya.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina.Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.

 

[Veure totes les noticies]