Jornada de portes obertes a Centcelles dins la 22a Setmana de la Cičncia

12 de novembre de 2017

Fins al 19 de novembre se celebra a Catalunya la 22a Setmana de la Ciència, una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, dins de la qual es podran realitzar diverses activitats de divulgació científica per tota Catalunya, com exposicions, jornades de portes obertes i tallers familiars.

El MNAT participarà en diverses activitats, i el proper diumenge dia 19 de novembre oferirà Jornades de Portes Obertes a tots els seus centres dependents, des de la seu central del MNAT,  i el Museu i la Necròpolis Paleocristians a la ciutat de Tarragona, fins a la vil·la romana de Centcelles a Constantí i dels Munts a Altafulla.

A banda, el mateix diumenge dia 19 de novembre s’oferirà una visita lliure a l’exposició temporal “el fil de la història” que es pot visitar al Museu nacional Arqueològic. L’exposició mostra els principals projectes desenvolupats durant les cinc edicions del projecte “Centcelles, el nostre objectiu”, un projecte col·laboratiu i transversal que ha partit del conjunt monumental de Centcelles, l’element patrimonial més antic de Constantí, eix del projecte i declarat Patrimoni Mundial l’any 2000.

A l’exposició es poden veure tots els materials interactius, audiovisuals, originals, maquetes, etc. elaborats durant aquest curs, així com documents i altres elements i objectes, recollits i documentats durant el procés de treball. Aquesta exposició va rebre el Premi Musa a la millor exposició del món antic en la XXV edició dels Premis Auriga.

 

[Veure totes les noticies]