La Biblioteca acull avui una xerrada sobre les malalties infeccioses en motiu de la Marató de TV3

12 de novembre de 2017

La Biblioteca Municipal de Constantí acull avui dilluns, a les set de la tarda, una xerrada sobre les malaties infeccioses. L’activitat es realitza amb motiu de la Marató de TV3, que enguany es farà el diumenge 17 de desembre i estarà dedicada a aquest tema.

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. La Marató de TV3, però, va més enllà de l'obtenció de fons. Fa una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les.

La Fundació va posar en marxa la campanya de conferències divulgatives l’any 1997. Des d’aleshores, s’han organitzat 56000 sessions sobre les diferents malalties tractades en el programa. La directora de la Biblioteca, Vanessa Gutiérrez, ha explicat a Constantí Ràdio que la xerrada estarà impartida per un profesional de salut.

 

[Veure totes les noticies]