Ja es poden consultar les bases del segon concurs d’aparadors nadalencs

14 de novembre de 2017

Ja es poden consultar les bases del segon Concurs d’Aparadors Nadalencs organitzat per la Unió de Botiguers de Constantí i l’Ajuntament. L’objectiu és promoure i dinamitzar el comerç local fent que el Nadal de 2017 sigui una festa als carrers i establiments del municipi. La temàtica serà la festivitat nadalenca en qualsevol dels seus aspectes representatius. El document de les bases es pot consultar al web www.constanti.cat.
 
El concurs està obert a qualsevol dels comerços del municipi i la inscripció és gratuïta. Es formalitzarà omplint una fitxa que podrà trobar a l’OAC de l’Ajuntament de Constantí. Es podrà lliurar al propi Ajuntament o enviar via correu electrònic a la adreça: registre@constanti.cat. El termini d’inscripció finalitzarà el 27 de novembre.

L’inici de l’exposició dels aparadors serà a partir del 11 de desembre. Els premis, a criteri d’un jurat, seran per a l’aparador més original i artístic, i el que empri més materials de reciclatge i sigui més respectuós amb el medi ambient. A més, hi haurà el premi per votació popular al comerç més votat d’entre totes les butlletes presentades a concurs. El lliurament dels premis es farà el dia 19 de gener coincidint amb el pregó de Festa Major d’hivern.

 

[Veure totes les noticies]