El Centre d'Esports Constantí presenta demà els seus equips

5 de desembre de 2017

El Centre d’Esports Constantí realitzarà demà dimecres, a les 12 del migdia, l’acte de presentació oficial de tots els equips del club. Tal com ja va fer la temporada pasada, el club oferirà una jornada festiva adreçada a jugadors, tècnics, familiars i aficionats.

A partir de les 10.30 h s’obriran les portes del camp de futbol municipal de La Coma i al llarg de tot el matí hi haurà jocs i castells inflables per als més petits. També s’oferirà un servei de barbacoa per a tots els assistents i al llarg de la jornada es podrà veure part de l’exposició dels 50 anys del club, que tan bona acollida va tenir durant al seva estrena a la pasada Festa Major d’Estiu.

A partir de els 12 del migdia, els onze equips que integren el Centre d’Esports Constantí i els seus tècnics aniran sortint al terreny de joc del municipal de La Coma i es farà la tradicional fotografia amb la presència de tots els integrants del club. El Centre d’Esports Constantí compta aquesta temporada 2017-2018 amb un total de 180 fitxes federatives. 

 

[Veure totes les noticies]