El Centre d'Esports Constantí realitza la presentació oficial dels equips del club

7 de desembre de 2017

El Centre d’Esports Constantí ha celebrat aquest dimecres, 6 de desembre, la presentació oficial dels equips que integren el club. Tal com ja es va fer la temporada passada, la jornada va tenir un caire festiu i de celebració, amb inflables, jocs infantils i serveis de barbacoa ja des de bon matí al camp de futbol municipal de La Coma. També es va poder veure part de l’exposició sobre els 50 anys del club, que es va estrenar amb èxit durant la darrera Festa Major d’estiu.

Pel que fa a l’acte de presentació, els jugadors dels diversos equips que integren l’entitat va anar sortint al centre del terreny de joc un per un. Posteriorment hi va haver un torn de parlaments amb la intervenció del president el club, Òscar Solé, i amb la presència de l’alcalde Óscar Sánchez i la regidora Meritxell Cano en representació de l’Ajuntament, a més de representants de la Federació Catalana de Futbol, com Josep Vives, secretari de la junta directiva i delegat per Tarragona de la FCF; Rafael Pinedo, subdelegat per Tarragona; i Diego Ávila, delegat comarcal del Tarragonès.

Seguidament, es va fer la tradicional foto de grup amb tots els integrants del club, jugadors, membres del cos tècnic i directius. El club de futbol constantinenc compta aquesta temporada 2017-2018 amb prop d’unes 180 fitxes federatives.

 

[Veure totes les noticies]