La Sala Trono estrena nova programació al Teatre Metropol

12 de gener de 2018

Després d’abaixar el teló de l’espai teatral de la Part Alta de Tarragona, el març de l’any passat, la Sala Trono estrenarà nova programació el 15 de febrer en una nova ubicació: la caixa escènica del Teatre Metropol. La companyia tarragonina ha arribat a un acord amb l’Ajuntament per poder fer ús de l’escenari de l’equipament modernista durant un període de tres anys.

L’espai s’ha batejat com Sala Trono Armanyà, prenent el nom del carrer per on s’accedirà al recinte. Les noves instal·lacions permetran ampliar l’aforament respecte l’antic local de la plaça Dames i Vells -de 50 a un màxim de 135 espectadors-, amb la qual cosa es manté l’aposta de la Trono pels espectacles de petit format. La companyia ha programat un total d’onze espectacles entre febrer i abril, a més d’una nova producció pròpia que s’estrenarà al maig.

La companyia La Calòrica estrenarà la programació del Metropol el 15 de febrer amb ‘Fairfly’, una comèdia sobre l’emprenedoria dels joves en temps de crisi, que també es representarà els dies 16 i 18. Els dies 23,24 i 25 serà el torn de l’obra ‘Abans que arribi l’alemany’, de la companyia balear Res de Res i en Blanc. Completen la programació ‘Los bancos regalan sandwicheras y chorizos’, ‘Estic fent Sondheim’, ‘Kabarett-Protokoll’, ‘Paquito Forever’, ‘Balla amb mi’, ‘Llibres per cremar’, ‘Un tramvia anomenat desig’ i ‘Pescando en el aire’. Al seu torn, la tarragonina Tornavís Teatre presentarà ‘Refugiats’ els dies 30 i 31 de març i 1 d’abril. 

 

[Veure totes les noticies]