Anton Valero deixa el càrrec de Director General per Espanya i Portugal després de 37 anys a Dow

9 de febrer de 2018

Anton Valero, Director General de Dow per a Espanya i Portugal, deixarà el seu càrrec actual a finals del present mes de febrer. Valero es va incorporar a Dow a Rheinmünster, Alemanya, l’any 1981 com a enginyer de procés. El 1983 va ser traslladat a Tarragona com a enginyer de producció de planta d’Hidrocarburs i Energia, i posteriorment va ocupar el càrrec de Mànager del Departament de Medi Ambient, Salut i Seguretat del Complex Industrial de Tarragona i, entre els anys 1989 i 1991, el de Líder de Medi Ambient per a la regió Ibèrica. L’any 1991 va dirigir la producció de la Planta de Poliols i, el 1997, va ser nomenat Líder de Producció de Planta d’Hidrocarburs i Energia. L’any 2003, Anton Valero va assumir el rol de Director del Complex Industrial de Dow Tarragona i el 2004 va accedir a l’actual càrrec de Country Leader de la Companyia per a la regió Ibèrica.

Anton Valero actualment és President de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (FEIQUE); i ésmembre del Steering Group de l’European Innovation Partnership (EIP) on Water de la Comissió Europea, de les Juntes Directives de l’AmCham Spain i de la CEOE (Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials), dintre de la qual també és President de la Comissió de Medi Ambient  i Desenvolupament Sostenible.
 
El seu substitut serà Jon Victor Bilbao, llicenciat per la facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Deusto i actual Director Comercial per a Europa Occidental del negoci de Dow Industrial Solutions.
 

 

[Veure totes les noticies]