Dos caps de setmana d'intensa activitat festiva dins el Carnaval de Constantí

9 de febrer de 2018

Tot és a punt per la celebració del Carnaval a Constantí, que en l’edició d’aquest any es concentrarà bàsicament el cap de setmana del 17 i 18 de febrer. Abans, però, aquest divendres dia 9 de febrer es farà la tradicional Rua de Carnaval de les escoles a l’avinguda 11 de Setembre, amb la participació dels alumnes de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles.

Demà dissabte, 10 de febrer, l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A organitzarà una Guerra de Confetti i una Botifarrada Popular, a més de l’acte d’entrega de xumets a la Dragonina, activitats totes elles que es realitzaran al carrer Major. Un dels responsables de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A, Abel Rodríguez, ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que tant la guerra de confetti com l’entrega de xumets han trobat una gran acceptació entre els infants del municipi i les seves famílies.

El cap de setmana del 17 i 18 de febrer centrarà el gruix d’actes del carnaval. El dissabte dia 17 a la tarda, a partir de les 17.30 h., i amb sortida des de la plaça de la Generalitat, s’iniciarà la rua pels carrers del poble que comptarà amb la participació de diverses comparses i entitats del municipi. El recorregut arribarà fins al Pavelló Poliesportiu, on es traslladarà des de les 19.30 h. i fins la matinada tota la gresca i la disbauxa de la celebració, a la tarda amb el Ball Infantil de disfresses amb l’actuació musical de Kids Dance, i posteriorment amb el Ball de Carnaval amb l’actuació musical de Remember Music.

Com cada any, durant el Ball tindrà lloc l’entrega de Premis a la millor comparsa, que premiarà amb 400, 300 i 200 euros respectivament, les tres millors comparses participants a la rua. La nit de Carnaval finalitzarà amb l’actuació musical d’un DJ fins ben entrada la matinada. Recordem que les inscripcions per participar com a comparsa es poden fer fins el 13 de febrer al registre de l’Ajuntament, on també es podrà consultar el reglament de participació.

Després d’aquesta intensa jornada de dissabte els actes de Carnaval finalitzaran el diumenge dia 18, amb la processó de l’enterrament del Rei Carnestoltes, que sortirà des del Pavelló Poliesportiu fins arribar al Parc de la Muralla, on  tindrà lloc la cloenda de la celebració amb la tradicional cremada del Ninot i coca amb xocolata per a tots els assistents. Els actes finalitzaran amb una sardinada popular.

 

[Veure totes les noticies]