Ensopegada inesperada del Constantí contra el Tancat

12 de març de 2018

Ensopegada inesperada del Constantí en el partit que l’enfrontava aquest dissabte al municipal de La Coma davant del Tancat. El partit començava amb una acció de reconeixement cap a les dones per part dels jugadors del primer equip del Constantí, que van sortir al terreny de joc amb samarretes que lluïen el lema ”La igualtat no fa mal a ningú”. 

Pel que fa al partit, el Constantí es presentava amb moltes baixes, sobretot en defensa. Tot i dominar clarament la primera meitat, el conjunt local no va poder aprofitar cap de les ocasions que va generar. Ja a la segona meitat, el conjunt visitant va aconseguir avançar-se en el marcador transformant un penal més que dubtós al minut 63.

Amb el resultat advers, el Constantí va buscar el gol de l’empat amb més cor que cap, sense poder aconseguir el seu objectiu. Al final, derrota inesperada que fa que el Constantí caigui fins a la 9a posició, amb 35 punts a la classificació. La propera jornada visitarà el camp del Pla de Santa Maria, penúltim classificat. Una visita que malgrat la posició que ocupa el Pla és enganyosa, ja que es tracta d’un camp petit on sempre costa guanyar.

 

[Veure totes les noticies]