Joan Reig estrena aquest dissabte el seu primer disc en solitari i el videoclip “La culpa”

12 d'abril de 2018

El músic constantinenc, Joan Reig, estrena aquest dissabte el seu primer disc en solitari i el videoclip de la cançó “La culpa”. Serà en un concert que tindrà lloc a partir de les 23.30 h, al Casino de Constantí, on es reuniran els mecenes de la campanya de verkami que es va impulsar per poder realitzar el videoclip, públic que segueix al músic des de fa temps i els curiosos que volen descobrir aquest primer disc en solitari.
 
Joan Reig és conegut per ser el bateria d'Els Pets, un dels grups més populars del rock català amb més de 30 anys de carrera i una àmplia i premiada discografia, però també ho és per haver format part de Mesclat, grup que fusiona rock i música tradicional. Com a cantant ha encapçalat el projecte Refugi, una revisió de la Cançó Catalana que reivindica el repertori d'aquell moviment. Després de 35 anys dedicant-se a la música, ara Joan Reig prioritza el projecte més personal, cantant i defensant el seu repertori més íntim. Aquest nou disc arriba acompanyat d’un videoclip, per poder-lo realitzar, Joan Reig i el seu equip van engegar una campanya de Verkami exitosa que els va permetre poder realitzar-lo.
  
El dissabte, el públic podrà gaudir de la presentació del videoclip del tema “La culpa” mentre es realitza un tast del vi Pinyeres del Celler Masroig, patrocinador principal del projecte audiovisual, per finalment viure el concert de presentació del nou disc. Joan Reig estarà acompanyat a l’escenari aquest dissabte per Pemi Rovirosa, Jimmy Piñol, Dani Peña i Sergi Esteve. Reig es planteja com un repte el fet de liderar un projecte musical al capdavant d’una banda de pop-rock, tenint en compte que els seus projectes en solitari sempre havien estat més propers al format de la cançó d’autor.
 
Els qui no puguin assistir al concert de dissabte, podran veure el videoclip a través del Diari Ara en digital el diumenge 15 d’abril. El videoclip “La culpa” està realitzat per un equip dirigit per Biel Capdevila (Pixelmoreno), Maria Roig i Tzeitel Puig i es va enregistrar el mes de març.

 

[Veure totes les noticies]