Comencen les tasques de demolició del quiosc de l'avinguda Onze de Setembre

12 d'abril de 2018

Avui han començat les tasques de demolició del quiosc situat a l’Avinguda Onze de Setembre. El Ple de l’Ajuntament de Constantí va aprovar el passat mes de gener la revocació de la llicència  d’ocupació de la via pública en relació al quiosc.
 
La previsió és que l’Ajuntament de Constantí pugui iniciar al mes de setembre les obres del projecte de renovació de la pavimentació i els serveis d’aquesta Avinguda Onze de Setembre, així com també dels carrers del seu entorn, com és el cas de carrers Centcelles, Antonio Machado i Jaume I. El projecte ja contemplava la desaparició d’aquest quiosc.

Abans d’iniciar-se les obres, de moment es realitzaran tasques d’adequació de l’entorn de l'avinguda, i també del pàrquing de la piscina municipal. L’Ajuntament de Constantí vol renovar millorar l’aspecte general d’aquesta avinguda, una de les principals artèries del municipi, tenint en compte que s’hi troben les dues escoles, l’Institut, i també el Pavelló Poliesportiu i la piscina municipal.
 
El projecte preveu la substitució dels col·lectors d’aigua dels citats carrers, que es  troben en molt mal estat, així com el paviment que es troba en un avançat estat de deteriorament. També comportarà la substitució de la xarxa d’aigües residuals i la introducció d’una xarxa d’aigües pluvials, així com la substitució del paviment actual de la vorera central de l’Avinguda amb noves vorades, nou enjardinament i substitució de l’arbrat existent. A les voreres laterals es repararan puntualment les zones malmeses, amb nou fressat i asfalt dels vials i es realitzarà la formació de guals d’entrada i sortida de vehicles.
 
D’altra banda, a la plaça del Monument a Rafael de Casanova es millorarà el disseny de tot l’entorn al monument. Les obres contemplen també la millora dels terrenys que donen accés a la piscina municipal (darrere l’escola Mossèn Ramon Bergadà), que s’adequarà com a pàrquing a l’aire lliure, aprofitant els 2 accessos per tal que sigui un d’entrada i l’altre de sortida, fressant tota la superfície amb les restes del material dels carrers afectats al projecte.
 
Les obres tenen un pressupost general de licitació de 1.267.466,98 euros i es preveu una durada aproximada de les mateixes d’uns 5 mesos.

 

[Veure totes les noticies]