Constantí acull la IV Trobada de Clarinets d’Escoles de Música del Tarragonès

13 d'abril de 2018

Demà dissabte, 14 d'abril, es durà a terme a Constantí la IV Trobada de Clarinets d’Escoles de Música de la comarca del Tarragonès. Aquest any, l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí és l’encarregada d’organitzar aquesta trobada en la qual hi participaran uns 40 alumnes de clarinet d’entre 7 i 12 anys.

Les escoles participants de la trobada d’aquest any són escoles de música de Tarragona com l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació, l’Escola Municipal de Música de Tarragona i la Nova Escola de la Banda Unió Musical, a més del Conservatori Municipal de Música de Vila-seca i l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí.

La jornada començarà a les nou del matí amb tallers de clarinet i activitats de grup que es faran a l’Escola de Música. Després de dinar es faran els assajos i a dos quarts de cinc de la tarda al Pavelló Poliesportiu, tindrà lloc un concert de cloenda protagonitzat per alumnes i professors participants a la trobada. La part final del concert, serà un actuació conjunta entre tots els participants.

 

[Veure totes les noticies]