Constantí acull la IV Trobada de Clarinets d'escoles de música del Tarragonès

16 d'abril de 2018

Constantí ha acollit aquest dissabte la IV Trobada de Clarinets d’escoles de música de la comarca del Tarragonès. Aquest any, l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí ha estat l’encarregada d’organitzar la trobada en la qual hi han participat uns 40 alumnes de clarinet d’entre 7 i 12 anys.

Les escoles participants de la Trobada d'enguany han estat les escoles de música de Tarragona com l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació, l’Escola Municipal de Música de Tarragona i la Nova Escola de la Banda Unió Musical, a  més del Conservatori  Municipal de Música de  Vila-seca i l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí.

La jornada va començar al matí amb tallers de clarinet i activitats de grup. Després de dinar es van fer els assajos generals i a dos quarts de cinc al Pavelló Poliesportiu va tenir lloc un concert de cloenda protagonitzat per alumnes i professors participants en la trobada. La part final del concert, va consistir en una actuació conjunta entre tots els participants.

 

[Veure totes les noticies]