Joan Reig presenta a Constantí el seu primer disc en solitari

16 d'abril de 2018

La Societat Cultural i Recreativa El Casino de Constantí s’ha omplert aquest dissabte amb motiu de la presentació del primer disc en solitari de Joan Reig. Al concert, el músic constantinenc va estar acompanyat a l’escenari per Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol (dels Lax’n’busto) i pels músics Dani Peña i Sergi Esteve.

En la trobada es van reunir molts dels mecenes de la campanya de verkami que es va impulsar per poder fer el videoclip de la cançó “La Culpa”, realitzat per un equip dirigit per Biel Capdevila (Pixelmoreno), Maria Roig i Tzeitel Puig i que es va enregistrar el mes de març. Un videoclip que es va projectar just abans d’iniciar-se el concert, mentre es realitzava un tast del vi Pinyeres del Celler Masroig, patrocinador principal del projecte audiovisual.

Al concert, Joan Reig va presentar les sis cançons que conformen el seu primer disc en solitari. A banda, entre el repertori hi ha va haver també cançons de la discografia d’Els Pets com “S’ha acabat”, “Segon plat” i “El poble sota el barret de fum”. També es van interpretar versions d’altres artistes com Lluís Llach o Elvis Presley.

Joan Reig és conegut per ser el bateria d'Els Pets, un dels grups més populars del rock català amb més de 30 anys de carrera i una àmplia i premiada discografia, però també ho és per haver format part de Mesclat, grup que fusiona rock i música tradicional. Com a cantant ha encapçalat el projecte Refugi, una revisió de la Cançó Catalana que reivindica el repertori d'aquell moviment. Després de 35 anys dedicant-se a la música, ara Joan Reig prioritza el projecte més personal, cantant i defensant el seu repertori més íntim. 

 

[Veure totes les noticies]