Nou curs sobre la histňria de Catalunya i Constantí a l'Escola Municipal d'Adults

15 de maig de 2018

Aquest dilluns s’ha iniciat un nou curs a l’Escola Municipal d’Adults. Es tracta d’un curs sobre la història de Catalunya i Constantí, que es realitzarà cada dilluns de 19 a 21 h, fins a finals del mes de juny.

El nou curs, que s’incorpora a l’oferta formativa d’aquest darrer trimestre a l’Escola d’Adults, es planteja com un curs introductori a la història general de Catalunya. Constarà de 5 sessions, relatives a diferents moments de gran rellevància històrica, analitzant els fets més destacables de cada període i, particularment, la incidència que aquests moments històrics van tenir al municipi de Constantí.

L’encarregat d’impartir el curs, Ferran Marín, ha explicat a Constantí Ràdio que durant les sessions s’analitzarà l’època de la prehistòria i l’antiguitat, la romanització i la importància dels poblaments ibers, l’època visigoda i musulmana, l’edat mitjana, la Guerra de Separació, els fets de 1714 i la Renaixença. La darrera sessió del curs constarà d’una visita guiada als diferents assentaments històrics a Constantí.

 

[Veure totes les noticies]