La quarta edició de "Liceu a la fresca" arriba a Constantí

12 de juny de 2018

La plaça de les Escoles Velles de Constantí acollirà aquest dissabte 16 de juny, a les 22 h, la retransmissió en directe de l’òpera “Manon Lescaut” de Giacomo Puccini. Es tracta d’una activitat que s’emmarca dintre del programa “Liceu a la Fresca”, un projecte amb un fort component divulgatiu amb l’objectiu de promoure i potenciar la cultura, i difondre el gènere de l’òpera a tot tipus de públic.
 
 
En la seva 4a edició, el projecte Liceu a la Fresca, que forma part de Liceu al Territori, obté un creixement del 81% respecte el 2017 i s’expandeix arribant simultàniament a 300 municipis de tot l’estat espanyol, França, Portugal, Itàlia i Andorra.
 
La Temporada 2014-2015 aquest projecte es va fer realitat gràcies a la col·laboració de Televisió de Catalunya i es va oferir la retransmissió de "La Traviata". En aquest projecte es van afegir diversos municipis que a través de pantalles situades a les seves places i carrers van fer arribar l'òpera a les seves poblacions.  
 
La tradició s'ha anat repetint durant les següents temporades i cada vegada més poblacions han participat al "Liceu a la fresca", fent arribar l'òpera en els seus municipis i fent gaudir de l'òpera cada vegada més públic. A Constantí, l’activitat organitzada per l’Ajuntament, compta amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Música.

 

[Veure totes les noticies]