El XXVII Concurs de Castells explora les emocions i sentiments que giren al voltant del certamen

13 de juny de 2018

El Concurs de Castells de Tarragona ha presentat aquest dimarts la seva XXVII edició que se celebrarà el pròxim 30 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra i els dies 6 i 7 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona. El certamen comptarà amb la participació de 42 colles – 12 en la jornada de Torredembarra del diumenge 30, 18 en la del dissabte 6 i 12 en la del diumenge 7 d’octubre – en funció de la seva posició al Rànquing Estrella que es tancarà el pròxim 31 d’agost.

En una roda de premsa celebrada a l’Antiga Audiència de Tarragona, la consellera de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, juntament amb el director del Concurs de Castells, Xavier Gonzàlez, i la directora Castellera del Concurs de Castells, Ester Roca, han reafirmat el compromís i la voluntat de la ciutat per seguir organitzant el certamen. Floria expressa l’estreta relació que hi ha entre el Concurs i Tarragona i que la ciutat el viu amb els mateixos nervis i il·lusió que els castellers de totes les colles d’arreu del territori que vénen a actuar.

Creixement i consolidació d’un esdeveniment de primer nivell
Seguint la tendència dels darrers anys, el Concurs de Castells torna a fer una clara aposta per la seguretat i no només en aspectes tècnics castellers, sinó també pel que fa al transcurs i el desenvolupament de l’esdeveniment.

A causa de la magnitud del certamen, per primera vegada l’organització compte amb la incorporació d’agents professionals externs dins l’àmbit de la producció, la gestió tècnica de l’esdeveniment i la comunicació com a conseqüència de l’enorme mediatització, la forta presència de mitjans internacionals i l’enorme repercussió a les xarxes socials. A més, el Concurs torna a potenciar el Concurs en Viu més enllà dels seus escenaris amb projeccions i pantalles, l’actualització instantània i la repercussió immediata de l’esdeveniment en els seus canals de xarxes socials i a la pàgina web oficial. 

 

[Veure totes les noticies]