Cloenda i última sessió de xerrades de les Aules per a la Gent Gran

13 de juny de 2018

El Sindicat Agrícola de Constantí acull avui dimecres, a les set de la tarda, l’acte de cloenda i última sessió de xerrades del curs 2017-2018 de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. L’última sessió de xerrades la durà a terme la professora del departament d’Història i Història de l’Art de la URV, Anna Isabel Serra Masdéu, que impartirà la conferència sobre “Sorolla, el mag de la llum”.

L’acte de cloenda comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez ; de la regidora d’Ensenyament, Dolors Fortuny; i del president de les Aules de la Gent Gran a Constantí, Josep Franquès.

Les Aules de la Gent Gran han arribat aquest curs a la seva dotzena edició, organitzades per l’àrea social de la Universitat Rovira i Virgili juntament amb la col·laboració del Sindicat. Tenen com a objectiu buscar i donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat i, des dels seus inicis, ha comptat amb el suport del Sindicat Agrícola que cada dimecres cedeix el seu centre per poder dur a terme les sessions a càrrec de professors adscrits a la universitat o d'altres ponents de prestigi.

 

[Veure totes les noticies]