La Penya Barcelonista de Constantí celebra el seu desč aniversari

13 de juny de 2018

La Penya Barcelonista de Constantí celebra aquest 2018 el seu desè aniversari. Per aquest motiu s’han programat una sèrie d’actes, que ja van començar el passat dissabte 2 de juny amb la celebració del Campionat de Botifarra de la Federació de Penyes Barcelonistes Tarragona Nord. Les activitats s’allargaran durant els propers mesos. El dissabte 14 de juliol es disputarà, al Camp de Futbol Municipal de La Coma, un torneig de Futbol 7 de la Federació de Penyes Barcelonistes Tarragona Nord.

D'altra banda, el dissabte 28 de juliol tindrà lloc un col·loqui sobre els orígens del F.C. Barcelona amb diversos i reconeguts periodistes com Frederic Porta, Toni Closa, Carles Santacana i Xavier Gamper, nét de qui va ser fundador del club blaugrana l’any 1899, Joan Gamper.
 
Els actes de celebració finalitzaran al mes de setembre, amb un dinar d’aniversari. El president i fundador de la Penya Barcelonista de Constantí, Pep Torrents, ha subratllat la importància d’aquest acte i dels ponents que hi participaran.
 
Torrents ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio la dificultat que suposa mantenir viva una entitat durant 10 anys, i tot i fer constar que hi ha hagut un descens del nombre de socis, s’ha mostrat convençut que la penya seguirà endavant.

 

[Veure totes les noticies]