ConstantÝ es prepara per viure la revetlla de Sant Joan

13 de juny de 2018

Constantí celebrarà el dissabte, 23 de juny, els actes de la revetlla de Sant Joan. S'iniciaran a les cinc de la tarda amb jocs infantils a la plaça de la Generalitat. Cap a dos quarts de vuit està previst que arribi al Parc de la Muralla la Flama del Canigó, que serà transportada des de Reus pels components del Moto-Club Constantí i de l’associació Moto-Clàssic Constantí. Des del Parc de la Muralla s’iniciarà el tradicional recorregut pels carrers del poble, amb el relleu per part de diverses entitats i associacions.
 
El recorregut arribarà fins al carrer Major, davant de l’Ajuntament, on tindrà lloc la Lectura del Manifest de la Flama del Canigó, que aquest any anirà a càrrec dels membres de l’AAVV Centcelles. A les nou del vespre la comitiva d’autoritats municipals es traslladarà fins a la plaça de la Generalitat per fer la inauguració de la decoració i per donar el tret de sortida a les Festes de Sant Joan.
 
A les deu de la nit tindrà lloc un "Sopar de motxilla". Les inscripcions per assistir-hi s'han de fer prèviament a l’Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament fins al 21 de juny. Cal destacar que s’instal·laran quatre barbacoes (preu de l’ús de la barbacoa: 1 euro per persona).

Quan faltin cinc minuts per les dotze de la nit es farà l'encesa de la foguera de Sant Joan i tindrà lloc el castell de focs, amb la col·laboració de l'Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A. A mitjanit, revetlla i concert amb l'actuació de Daniel Pubill "El legado de Peret", en tribut al rei de la rumba catalana. La vetllada finalitzarà amb una sessió musical a càrrec de DJ Ferry LIP.

 

[Veure totes les noticies]