Blaumut obrirŕ la segona edició de les Barraques de Constantí

11 de juliol de 2018

Constantí celebra, del 26 de juliol al 5 d'agost, la Festa Major d'estiu en honor a Sant Feliu. Enguany s'han programat dos caps de setmana d'intensa activitat. Un dels actes principals del programa serà la segona edició de les "Barraques de Constantí", que aquest any s’amplia a dues nits, la del divendres 3 i la del dissabte 4 d’agost.

L’Ajuntament de Constantí ha organitzat aquesta segona edició de les Barraques amb la col·laboració del Ball de Diables de Constantí, el Centre d’Esports Constantí, el Club Bàsquet Constantí i l'AMPA de l'escola Mossèn Ramon Bergadà. Els concerts tindran lloc a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer.

Divendres, 3 d'agost, encetarà la nit la música dels Blaumut a les 23.30 h. Seguidament, cap a la 1.30 h, hi haurà el concert de El Último Tributo, una banda de tribut a El Último de la Fila. I a les 3.30 h serà el torn per a DJ OGT. Pel que fa al dissabte 4 d'agost, la nit començarà a les 23.30 h amb el concert de Porto Bello. Seguirà a la 1.30 h amb La Banda del Coche Rojo i acabarà amb el concert de Cultrum. 

 

[Veure totes les noticies]