Óscar Sánchez es tornarà a presentar a l'alcaldia de Constantí pel PSC

11 d'octubre de 2018

Óscar Sánchez tornarà a presentar-se com a candidat a l’alcaldia de Constantí. El PSC de Constantí ha celebrat aquest dijous, 11 d’octubre, una assemblea extraordinària on s’ha fet l’elecció del candidat socialista per a les eleccions municipals del 2019. L’única candidatura presentada ha estat la de l’actual primer secretari i alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, que ha estat proclamat candidat per unanimitat. L’acte ha comptat amb la presència del secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, i d’una àmplia representació de l’Agrupació Socialista de Constantí.

Durant la seva intervenció, l’actual alcalde de Constantí ha fet un balanç del que han estat aquests tres anys i mig de mandat municipal al capdavant del consistori. Sánchez ha subratllat que l’acció del seu govern ha complert, gairebé en la seva totalitat, totes les propostes que duien en el programa electoral del 2015. En aquest sentit, ha destacat l’increment de l’esforç inversor realitzat i el fet d’haver mantingut la bona situació econòmica de l’Ajuntament, amb endeutament zero. També ha destacat les accions destinades a combatre l’atur, la màxima prioritat del seu govern, que ha passat d’un 21 % l’any 2015 al 16 % actual. I finalment, també ha destacat l’execució del pla de renovació i millora de places i carrers del municipi, i les mesures destinades a la despesa social.

De cara als propers 4 anys, Óscar Sánchez ha garantit la màxima implicació i compromís personal, i ha volgut destacar que el seu projecte passa per continuar apostant per les mesures de foment de l’ocupació, els serveis socials, i les millores al nucli urbà. A més, ha assenyalat que un dels principals objectius serà millorar i modernitzar serveis municipals com l’aigua potable, l’enllumenat, i el servei de brossa i neteja viària.

 

[Veure totes les noticies]