Comença la temporada per al Constantí eSports

8 de novembre de 2018

El Constantí eSports continua una temporada més a la Lliga Virtual Football Organization (VFO). Després d’aconseguir la temporada passada dos ascensos consecutius a quarta i a tercera divisió nacional, l’equip virtual del Centre d’Esports Constantí milita ara a la tercera divisió B. En aquesta categoria hi trobem equips com el Genetic Club, The Expend4bles, Delirium FC i UESA ESPORTS.
 
Després de disputar-se les dues primeres jornades del campionat, el Constantí és el quart classificat amb quatre punts havent sumat una victòria en la primera jornada davant del Vikings Sad per 1 gol a 0, i un empat a 0 en la segona jornada davant del Delirium FC. Dilluns vinent, a les 23.10 h, disputarà la tercera jornada amb el Team Eternal com a rival. 

El capità del Constantí eSports, Gerard Sesplugas, ha fet un balanç positiu de l’inici del campionat. Sesplugas ha explicat a Constantí Ràdio que “l’objectiu aquesta temporada és mantenir la permanència a la tercera divisió”. “Si podem estar a dalt de la classificació o optar a l’ascens, seria un premi”, ha dit el capità. 

[Veure totes les noticies]