Els Amics de la Colla C.O.C.A inicien una campanya per elaborar un conte infantil sobre la Dragonina

4 de desembre de 2018

L’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A de Constantí ha impulsat una nova campanya, amb la Dragonina com a protagonista. Porta per títol #hihaviaunavegada, compta amb la col·laboració de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà i té per objectiu que els infants escriguin històries sobre aquest element del bestiari popular constantinenc.
 
Un dels responsables de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A, Abel Rodríguez, ha explicat a Constantí Ràdio que la finalitat del projecte és que els infants del municipi donin la seva visió sobre la Dragonina. Posteriorment, per Sant Jordi, s’editarà un conte infantil a partir d’aquestes històries de la mà de l’escriptora Maria Dolors García Pastor.

Fins al moment, García Pastor ha publicat tres novel·les “El susurro de los árboles”, “El Café de la Luna” i “El domador de lagartijas”; a més de col·laborar en diversos llibres col·lectius. L'escriptora ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que afronta per primera vegada el repte d’escriure un conte de temàtica infantil. En aquest sentit, assegura que es troba en ple procés de documentació sobre la Dragonina, el seu origen i el món dels dracs.

 

[Veure totes les noticies]