La cavalcada dels Reis Mags posa el punt final a les festes de Nadal a Constantí

7 de gener de 2019

La cavalcada dels Reis Mags d’Orient ha posat aquest cap de setmana el punt final a les festes de Nadal a Constantí. Ses Majestats han estat rebuts per centenars de persones de totes les edats amb molta il·lusió. Després de la cavalcada, els Reis Mags han fet la tradicional visita a l’Ajuntament i posteriorment han sortit al balcó del consistori, acompanyats de l’alcalde, per saludar a tota la ciutadania.

Una de les novetats d’aquest any ha estat el canvi en el recorregut de la cavalcada, que va partir des de la Plaça de la Generalitat, des d’on es va iniciar el tradicional recorregut pels carrers del poble fins a arribar a la Casa de la Vila. Enguany la cavalcada de Reis ha comptat amb la col·laboració d’entitats com el Motoclub Constantí, Motos Clàssiques Constantí, AVV Centcelles, el Club Gimnàstica Estètica, el Ball del Patatuf de la Societat el Casino i l’Associació d'Amics de la Colla C.O.C.A.

Aquesta cavalcada marcava la cloenda d’una programació d’actes de nadal, que aquest any ha comptat amb més d’una trentena d’activitats organitzades tant des de l’Ajuntament de Constantí, com també per part de les diverses entitats i associacions del municipi.

Durant aquestes festes de Nadal ha tingut lloc també una nova edició del Concurs de Fotografia a través de l’aplicació mòbil Instagram, una iniciativa de l’Ajuntament i de l’àrea social del Centre d’Esports Constantí, que compta amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Constantí. En total, s’han presentat una trentena de fotografies relacionades amb el Nadal, que s’han publicat a Instagram amb l’etiqueta #nadal2018constanti
 
D’entre totes les fotografies presentades a concurs, el jurat triarà les guanyadores i hi haurà premis per al 1er i 2on classificat. El 1er premi consistirà en un xec de 60 euros a gastar en qualsevol botiga o comerç adscrit a la Unió de Botiguers, i el segon premi serà un xec de 40 euros a gastar en qualsevol botiga o comerç adscrit a la Unió de Botiguers. L’entrega dels premis als guanyadors es realitzarà el proper 18 de gener, durant l’acte del Pregó de la Festa Major d’hivern. 

 

[Veure totes les noticies]