Arriba la Festa Major d'hivern a Constantí

8 de gener de 2019

Del 13 de gener al 10 de febrer tindrà lloc la Festa Major d’hivern de Constantí, en honor a Sant Sebastià. A partir d’aquest dimarts ja podeu trobar la programació en format paper als establiments i comerços, i també a tots els equipaments municipals. A més, en format digital, les activitats ja es poden consultar al web municipal www.constanti.cat, a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament (Facebook, Twitter i Instagram) i través de l’APP “Viu més Constantí”.

En total, són més d’una trentena d’activitats que s’iniciaran aquest diumenge amb la presentació del llibre "Llençols al vent” de Xavier Reinoso, poeta i membre de l’Associació Literària de Constantí, a més de col·laborador de Constantí Ràdio.

La Festa Major d’hivern s’iniciarà oficialment amb el Pregó de Festa Major el divendres 18 de gener, a càrrec del Sr. Àngel l. Miguel Rodríguez. Viu a Constantí, és director de l’Institut Pere Martell de Tarragona i ha estat reconegut recentment per la Generalitat de Catalunya amb el Premi del Consell Català de Formació Professional. 

 

[Veure totes les noticies]