El poeta local Xavier Reinoso presenta un recull de la seva obra poètica com a acte previ a la Festa Major

9 de gener de 2019

Aquest diumenge, 13 de gener, arrenquen els actes previs a la Festa Major d’hivern a Constantí amb la presentació del llibre “Llençols al vent” del poeta local  Xavier Reinoso. És un recull de tota l’obra literària d’aquest autor, joier artesà de professió i professor de francès titulat per l’Escola Oficial d'Idiomes (EOI). L’acte tindrà lloc al Sindicat Agrícola, a les 13 hores.

El llibre “Llençols al vent” classifica els poemes i textos en diversos apartats: la poesia intimista, la poesia satírica, la reivindicativa i social, la poesia familiar i per als amics. I després trebem relats curts i llargs, relats de viatges i poesia descriptiva. 
 
En molts dels poemes s'hi fa palès l’arrelament de Xavier Reinoso amb el teixit social i cultural de Constantí, on viu des de l’any 1973, i on ha estat sempre molt actiu formant part d’associacions com el Sindicat Agrícola, el Centre d’Estudis, la colla sardanista “L’Arc de Sant Martí”, l’Associació Literària de Constantí i actualment tertulià de Constantí Ràdio.

 

[Veure totes les noticies]