El Grup Impulsor Catalunya Sud Regió del Coneixement posa en comú les conclusions de l'exercici de prospectiva Catalunya Sud 2040

13 de març de 2019

Una nova trobada del Grup Impulsor Catalunya Sud Regió del Coneixement amb més de 150 agents de la Regió ha servit per posar en comú les principals conclusions a què s’ha arribat a través de l’exercici de prospectiva Catalunya Sud 2040.
 
Aquest dimecres a la tarda, al Palau de Congressos de Tarragona, s’ha pogut constatar la total coincidència de tots els agents participants en l’exercici de prospectiva que el futur del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès passa per la necessitat de la transformació del model socioeconòmic a partir del coneixement. Altres punts en comú, recollits a mode de conclusió en un llibret que s’ha repartit entre els assistents, són la conscienciació sobre el canvi climàtic, l’aprenentatge al llarg de la vida i la transició educativa, l’economia circular, les migracions o la longevitat i l’envelliment.

L’acte ha comptat amb l’assistència del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, M. José Figueras; el secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat, Francesc Xavier Grau; els delegats del Govern al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Òscar Peris i Xavier Pallarès; el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté; l’alcalde de Tarragona, alcaldes membres del Grup Impulsor i d’altres municipis; diputats del Parlament de Catalunya i de la Diputació de Tarragona i d’altres autoritats i representants de la Catalunya Sud.

 

[Veure totes les noticies]