La campanya electoral a Tarragona s'inicia sense l'enganxada de cartells per la mort d'Ana Santos

12 d'abril de 2019

La campanya electoral per a les eleccions generals d’aquest 28 d’abril ha començat a Tarragona sense la tradicional enganxada de cartells pel dol decretat per la mort de la consellera de l'Ajuntament tarragoní, Ana Santos.

Segons l’última enquesta del CIS, ERC guanyaria les eleccions a la demarcació de Tarragona amb tres representants, el PSC n’aconseguiria un o dos, Ciutadans un i En Comú Podem cap o un. Així doncs quedaria fora, segons l’enquesta, el PP i també Junts per Catalunya, que fins ara tenien representació al Congrés.

Dels actuals diputats al Congrés, repeteixen com a candidats el republicà Jordi Salvador, el socialista Joan Ruiz, el popular Jordi Roca i Sergio del Campo, per Ciutadans. En Comú Podem canvia l’alcalde d’Altafulla, Félix Alonso, per Ismael Cortés, de Podem, i Junts per Catalunya presenta l’exconseller Josep Rull com a cap de llista.

A banda de les sis formacions amb representació, també presenten llista al Congrés per Tarragona el Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya, Recortes Cero -Grup Verd, Vox, Izquierda en Positivo, PACMA, Partit Comunista del Poble de Catalunya, Front Republicà, Convergents i Per un Món més Just.

 

[Veure totes les noticies]