Els equips aleví i benjamí del CE Constantí participen del Mundialito 2019

12 d'abril de 2019

Els equips aleví de segon any (2007) i benjamí de segon any (2009) del Centre d’Esports Constantí participen del 13 al 21 d’abril d’una nova edició del Mundialito, un dels tornejos de futbol base més importants del món. El club constantinenc tornarà a prendre part d’aquesta competició esportiva que compta amb la presència de 300 equips de 40 països i dels 5 continents, amb més de 5.000 esportistes. Aquest any, el Mundialito constarà de cinc categories de futbol-7 i una categoria de futbol-11.
 
L’equip benjamí (2009) es troba enquadrat en el grup 19, amb rivals com el FC Spartak Moscow, la UD Las Palmas, el CD Torreforta, el Rodrigues FA i el Cambrils Unió CF. Els partits d’aquest grup es disputaran en diverses seus com Cambrils, La Selva del Camp o Vila-Seca. El conjunt constantinenc debutarà aquest diumenge 14 d’abril, a les 12 h a Cambrils, davant la UD Las Palmas.
 
Per la seva banda, l’equip aleví (2007) es troba en el grup 29 amb rivals com l’Inter de Milà, l’XR Soccer A o el FC Montréal. Els partits es disputaran a Cambrils i La Selva del Camp. En aquest cas el debut serà diumenge dia 14, a les 9 h a La Selva del Camp, davant del FC Montréal.

El president del Centre d’Esports Constantí, Òscar Solé, ha valorat molt positivament la importància de participar d’una competició del prestigi internacional del Mundialito de clubs i ha avançat la possibilitat que Constantí pugui ser seu d’un Mundialito de clubs femení.

 

 

[Veure totes les noticies]