El Comitè Internacional lloa la “perseverança” de Tarragona amb els Jocs Mediterranis

21 d'abril de 2017

El president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), Amar Addadi, ha felicitat aquest dijous a l’organització de Tarragona 2018 perquè, malgrat haver viscut “moments difícils” -que han acabat suposant el seu ajornament per un any-, la celebració de la cita esportiva està garantida. La delegació internacional es reuneix aquests dies a Tarragona per avaluar la marxa del projecte.

Durant una visita a les obres de l’Anella Mediterrània, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha admès que un cop confirmada l’esperada injecció econòmica per part de l’Estat, la tranquil·litat és “total i absoluta”. Ballesteros ha avançat que, abans de l’estiu, començaran les obres de remodelació del velòdrom -amb un pressupost de 350.000 euros- i que, durant l’estiu, s’iniciaran els treballs per construir la piscina olímpica.

La visita d’aquest dijous és la primera del CIJM després que l’Estat anunciés 10,5 MEUR per a l’esdeveniment -al qual acabarà aportant un total de 15 MEUR-. Precisament, dimarts vinent la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria, signarà el conveni pel finançament dels Jocs amb l’alcalde, en un acte oficial al qual també assistiran els ministres Montoro i Méndez de Vigo. 

 

[Veure totes les noticies]