‘La filla esborrada’ de Margarida Aritzeta, un dels títols locals més venuts per Sant Jordi a Tarragona

24 d'abril de 2017

‘La filla esborrada’ de la vallenca Margarida Aritzeta ha estat un dels títols locals més venuts a Tarragona en un Sant Jordi en el qual les vendes han estat força repartides. A la capital de la demarcació ‘Reencarnacions miserables’ d’Olga Xirinacs ha estat també un dels més sol·licitats, així com un recull de fotografies ‘Revolució i Guerra Civil a Tarragona’, amb imatges, algunes d’elles inèdites, d’Hermenegild Vallvé.

A Reus, a més d’Aritzeta, ‘El retorn de l’Àngela’, de la reusenca Maria Lluïsa Amorós, ha estat el títol local més exitós. Com ja ha passat en anys anteriors, a les Terres de l’Ebre la xertolina Francesca Aliern, aquest any amb ‘Negre Estalzí’, ha estat una de les autores locals amb més èxit.

L'última novel·la de Xavier Bosch, 'Nosaltres dos', s'ha imposat aquest Sant Jordi en català a la categoria de ficció. El segueixen el Premi Ramon Llull d'aquest any, 'Rosa de cendra' de la periodista Pilar Rahola, i 'Un home cau' de Jordi Basté i Marc Artigau. En castellà, ha estat l'obra 'Patria' de Fernando Aramburu la que ha liderat les vendes del dia, mentre que 'Tierra de Campos' de David Trueba i 'Monarca de las sombras' de Javier Cercas completen el podi. En no ficció, el rànquing fet públic pel Gremi de Llibreters de Catalunya el copen el recull d'articles de Carles Capdevila 'La vida que aprenc' en català i '50 palos' de Pau Donés' en castellà.

 

[Veure totes les noticies]