Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Finalitza la primera fase de l'ampliació del cementiri municipal de Constantí

26 de maig de 2017

L’Ajuntament de Constantí ha finalitzat la primera fase del projecte d’ampliació de nínxols al cementiri municipal. Aquest ha consistit en la instal·lació de 66 nous nínxols a la zona nord del recinte, distribuïts en 11 nínxols dobles i tres alçades. Els treballs han tingut un termini d’execució de 2 mesos i l’obra s’ha realitzat per un import de 37.477,03€ + IVA. La superfície construïda ha estat de 89,17 m2.

[ampliar notícia]

La patinadora Andrea Corral participa aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya

26 de maig de 2017

Aquest cap de setmana tindrà lloc a les instal·lacions del Reus Deportiu el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic cadet i juvenil 2017. Amb una carrera en ascens, la patinadora constantinenca, Andrea Corral, hi participarà després d’assolir el podi el passat 23 d’abril durant el Campionat territorial celebrat a la Pobla de Mafumet.

[ampliar notícia]

La majoria de persones ateses per la Creu Roja no cotitzaran prou per rebre la pensió de jubilació

26 de maig de 2017

La majoria de persones ateses en programes de lluita contra la pobresa de la Creu Roja no compleixen els requisits per rebre la pensió contributiva de jubilació, que exigeix haver cotitzat un mínim de 15 anys -2 d’ells compresos en els últims 15 anys abans de la jubilació-. Les persones ateses en aquests programes d’entre 50 i 59 anys, que es troben en la seva darrera etapa de la vida laboral, només han cotitzat de mitjana 11 anys.

[ampliar notícia]

Protecció Civil dissenya un pla especial per ventades que s'activarà amb ratxes de més de 72 km/h en zones urbanes

26 de maig de 2017

La comissió de Protecció Civil ha donat llum verda aquest dijous a un pla específic per respondre als riscos i emergències davant de fortes ventades i que permetrà alertar en funció de la vulnerabilitat del territori.

[ampliar notícia]

Aquesta tarda s'instal·larà a l'Av. Onze de Setembre un punt d'informació de la campanya "Ara toca reciclar l'orgànica!"

25 de maig de 2017

En el marc de la campanya “Ara toca reciclar l’orgànica! Ara et toca a tu”, s’instal·larà aquesta tarda un nou punt d’informació. En aquesta ocasió, estarà ubicat de 16.30 a 18.30 h, a l’Avinguda Onze de Setembre. Tal com ja es va fer dijous passat al Mercat Municipal, dos educadors ambientals oferiran informació de primera mà a la ciutadania sobre la separació correcta dels residus i repartiran també el material de reciclatge.

[ampliar notícia]

Cantata conjunta entre l'Escola de Música de Constantí i l'Escola Municipal de Música de Tarragona

25 de maig de 2017

Com ja és habitual durant els darrers anys, l'Escola de Música "Rafel Gibert Recasens" de Constantí representa una cantata amb la col·laboració d’altres escoles de música de la demarcació de Tarragona. En aquesta ocasió, ho farà juntament amb l'Escola Municipal de Música de Tarragona. La representació tindrà lloc aquest dissabte, a les 12.30 h, al Pavelló Poliesportiu de Constantí, amb entrada lliure.

[ampliar notícia]

Activitats a la Vil·la romana de Centcelles amb motiu del Tarraco Viva

25 de maig de 2017

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona organitza activitats a la Vil·la romana de Centcelles de Constantí amb motiu del festival Tarraco Viva, que arriba al seu tram final al llarg del proper cap de setmana.

[ampliar notícia]

L’Hospital Joan XXIII de Tarragona estrena un nou servei de rehabilitació i medicina física

25 de maig de 2017

L’Hospital Joan XXIII de Tarragona ha culminat el trasllat del servei de rehabilitació i medicina física a unes noves instal·lacions ubicades a l’Hospital Sociosanitari Francolí. L’espai, que va obrir portes fa dues setmanes, s’ha inaugurat oficialment aquest dimecres i ha suposat una inversió d’1,67 milions d’euros.

[ampliar notícia]

El Club Gimnàstica Estètica de Constantí, a la fase final de la competició autonòmica 2017

25 de maig de 2017

El Club Gimnàstica Estètica de Constantí participa aquest dissabte, 27 de maig, en la fase final de la competició autonómica 2017, que tindrà lloc al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona. Aquesta temporada, el Club ha presentat quatre equips de les categories de 8-10, 10-12, 12-14 anys, i per primer cop, categoria junior.

[ampliar notícia]

El grup de teatre Emfapatir de Constantí ofereix diumenge l'última representació de "Divines"

24 de maig de 2017

El grup de teatre Emfapatir de Constantí ofereix aquest diumenge, 28 de maig, l'última representació de l'obra "Divines". La cita tindrà lloc a les set de la tarda, al Teatre Àngel Guimerà d'El Vendrell. El director del grup de teatre constantinenc, Marc Cardó, ha explicat a Constantí Ràdio que "Divines" és una comèdia que, després de quasi tres anys, compta ja amb més de 20 representacions. Cardó ha destacat l'èxit que ha tingut l'obra i la gran acceptació per part del públic, amb teatres plens.

[ampliar notícia]


següent últim
Pàgina 1 de 103