Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

L'Ajuntament de Constantí dóna suport a la Llei de reparació jurídica de les víctimes del franquisme

20 de juliol de 2017

L’Ajuntament de Constantí va expressar el seu recolzament a la Llei de reparació jurídica de les víctimes del franquisme (Llei 11/2017, de 4 de juliol), aprovada pel Parlament de Catalunya. La moció, presentada pel grup municipal del PSC al Ple ordinari celebrat aquest dimecres 19 de juliol, va ser aprovada per unanimitat de tots els grups municipals.

[ampliar notícia]

Ja es poden sol·licitar els ajuts per a nous emprenedors i empreses que contactin aturats del municipi

20 de juliol de 2017

Des d’aquest dimecres 19 de juliol ja estan publicades al BOPT les bases per a la concessió d’incentius a empreses i nous emprenedors aprovades per l’Ajuntament de Constantí per a aquest any 2017. D’aquesta manera, tots els interessats ja poden presentar la documentació per acollir-se a aquestes subvencions, fins el dia 31 de desembre. Les instàncies s’hauran de presentar al Departament de Subvencions de l’Ajuntament de Constantí.

[ampliar notícia]

El pianista Bruno Anguera, protagonista aquest dijous al Cicle de Concerts a Centcelles

20 de juliol de 2017

El pianista Bruno Anguera serà el músic que protagonitzarà el concert d’aquest dijous, 20 de juliol, dins del Cicle de Concerts a Centcelles, que està oferint cada dijous del mes de juliol una proposta musical de qualitat a la vil·la romana de Centcelles. El cicle està organitzat per l'Associació dels Amics de la Música de Constantí, amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i Repsol. El concert començarà a les 20 h, amb entrada gratuïta.

[ampliar notícia]

El ple debatrà avui una moció de recolzament a la llei de reparació jurídica de les víctimes del franquisme

19 de juliol de 2017

El ple de l’Ajuntament de Constantí debatrà aquest vespre una moció presentada pel PSC de recolzament a la llei de reparació jurídica de les víctimes del franquisme, aprovada recentment per unanimitat pel Parlament de Catalunya. L’alcalde de Constantí, el socialista Oscar Sánchez, ha explicat a Constantí Ràdio que porten avui al plenari aquesta moció amb la voluntat d’expressar el suport del consistori a la llei de reparació jurídica de les víctimes del franquisme.

[ampliar notícia]

Constantí formarà part de la Taula del Francolí

19 de juliol de 2017

Constantí és un dels municipis que formarà part de la Taula del Francolí, un òrgan que treballarà per la millora ambiental del riu i per la seva recuperació, impulsant els Camins Blaus del Francolí i contribuint a la valorització de la identitat dels territoris que formen part del curs del riu.

[ampliar notícia]

Frederic Adan dimiteix com a director del 112 després de la sortida de Jané

18 de juliol de 2017

El tarragoní Frederic Adan ha dimitit com a director del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgències 112 Catalunya, segons han confirmat a l’ACN fonts de Protecció Civil. Adan ha decidit deixar el càrrec per motius personals i professionals, i ha pres aquesta decisió arran de la sortida de Jordi Jané d’Interior.

[ampliar notícia]

El Govern presenta al Grup de Peatges el sistema de vinyeta per eliminar les barreres a les vies catalanes el 2019

18 de juliol de 2017

La Generalitat inicia el pla per acabar amb els peatges el 2019. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha exposat aquest dilluns al Grup de Peatges els detalls del sistema de vinyeta que pretén eliminar les barreres a totes les vies d’alta capacitat de Catalunya.

[ampliar notícia]

El carrer Barcelona roman tallat al trànsit avui per la substitució de les bandes reductores de velocitat

18 de juliol de 2017

El carrer Barcelona de Constantí roman tallat al trànsit de vehicles des de les 9 del matí d’avui dimarts i fins a les cinc de la tarda, amb motiu de la realització dels treballs de substitució de les bandes reductores de velocitat. Per tant, els accessos al carrer Barcelona es fan pel camí de les Gavarres i/o pel carrer Sant Feliu.

[ampliar notícia]

Oberta la convocatòria d'una borsa de treball d'agents de la Policia Local

17 de juliol de 2017

L’Ajuntament de Constantí ha obert la convocatòria urgent d’una Borsa de Treball d’agents de la Policia Local en règim d’interinatge, destinada a cobrir vacants o substitucions d’agents del cos. La selecció dels aspirants es farà pel sistema de concurs oposició lliure, articulat en una primera fase de proves de coneixement de llengua i entrevista personal i una segona de valoració dels mèrits al·legats.

[ampliar notícia]

Obert el període de preinscripcions per al curs 2017-2018 a l'Escola de Música de Constantí

17 de juliol de 2017

Aquest dilluns, 17 de juliol, s’ha obert el període de preinscripció per al curs 2017-2018 a l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”, que s’allargarà fins al 28 de juliol. Les preinscripcions es poden fer a la mateixa Escola de Música els dimarts i dijous de 15.30 a 18 h; i els dimecres i divendres de 10.30 a 12.30 h. També es poden fer per Internet a través de la pàgina web de l’Ajuntament www.constantí.cat a l’apartat referent a l’Escola de Música.

[ampliar notícia]


següent últim
Pàgina 1 de 121