Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

L'arribada de la Flama del Canigó marca l'inici de la revetlla de Sant Joan

23 de juny de 2017

L’arribada de la Flama del Canigó marcarà avui divendres 23 de juny l’inici oficial de les Festes de Sant Joan a Constantí. Els components del Moto-Club Constantí seran els encarregats d’anar a buscar la flama del Canigó a la Plaça de la llibertat de Reus, i transportar-la fins el poble. Un cop arribada la flama, començarà el tradicional recorregut pels carrers amb voluntaris de diferents entitats que s’aniran rellevant durant el recorregut.

[ampliar notícia]

El perill d’incendi forestal augmenta degut a un nou increment de les temperatures

23 de juny de 2017

El perill d’incendi forestal augmenta degut a un nou increment de les temperatures i a una disminució de les humitats relatives. Davant aquest risc i coincidint sobretot amb la revetlla de Sant Joan, el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació demana molta prudència i la màxima col·laboració ciutadana per evitar qualsevol tipus d’imprudència. Els efectius del Departament mantenen un dispositiu especial, però la precaució és bàsica per evitar possibles incendis originats per pirotècnia.

[ampliar notícia]

La temporada turística arrenca amb la previsió d'ocupació gairebé total a la Costa Daurada i de l'Ebre durant l'agost

23 de juny de 2017

La temporada turística d’estiu arrenca amb bones expectatives i previsions d’ocupació a la Costa Daurada i de l’Ebre, que podrien arribar al ple total, especialment, durant l’agost. Mentre que els establiments de la Costa Daurada calculen omplir més d’un 90% de les seves places durant els dos mesos més concorreguts de l’estiu, els allotjaments rurals de les Terres de l’Ebre estan ja reservats per aquest agost en un 50% i no descarten penjar el cartell de complet aquest agost. Els que més s’han afanyat a reservar per aquest estiu són, com ja és habitual, els clients estrangers.

[ampliar notícia]

Alerta del Pla PROCICAT per l'onada de calor que afectarà Catalunya els propers dies

22 de juny de 2017

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest matí una nova Alerta del Pla de Protecció Civil PROCICAT per Onada de Calor davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) d’un nou episodi de temperatures extremes que començarà avui i que pot allargar-se fins dissabte. L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) també ha posat en fase 2 d’alerta el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS).

[ampliar notícia]

Presentació de l’exposició “El fil de la Història. Centcelles, el nostre objectiu"

22 de juny de 2017

Aquest dijous 22 de juny, a les 19.30h, s’inaugura al Museu Arqueològic de Tarragona la mostra “El fil de la Història”, que comptarà amb la presència de representants del MNAT, de l’Ajuntament de Constantí, de l’empresa Repsol, i del director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, Àlex Susanna. L’exposició El fil de la Història. Centcelles, el nostre objectiu: un projecte educatiu per a compartir ha estat organitzada pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, l’Arxiu Municipal de Constantí, el Col·legi Turó, l’Escola Centcelles, l’Escola Mossèn Ramon Bergadà, l’Institut de Constantí i el patrocini de l’empresa Repsol.

[ampliar notícia]

Acte de reconeixement a Èlia Canales, campiona de Catalunya i Espanya de tir amb arc

22 de juny de 2017

L’Ajuntament de Constantí continua oferint actes de reconeixement a les esportistes que han assolit èxits durant la temporada en representació de les entitats esportives del municipi. Aquest dimecres 21 de juny va ser el torn de l’arquera Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí, que aquesta temporada ha estat campiona d’Espanya i Catalunya de Sala (Indoor) en categoria Cadet. La jove arquera també s’ha proclamat campiona de la Lliga Catalana d’aire lliure i ocupa la 2ª posició en la Lliga Nacional Cadet, quan encara resten dues Tirades per disputar-se, la que es farà aquest cap de setmana a Madrid, i la que tindrà lloc a La Corunya durant el mes de juliol.

[ampliar notícia]

La Costa Daurada preveu superar enguany el rècord de 19,7 milions de pernoctacions del 2006

22 de juny de 2017

La Costa Daurada afronta la millor campanya turística dels darrers anys. Segons les previsions del sector, enguany es podria superar el rècord històric de 19,7 milions de pernoctacions del 2006, just abans de l’esclat de la crisi. L’any passat ja s’hi va estar a prop, amb 19,6 milions de pernoctacions i 5,15 milions de turistes a la zona.

[ampliar notícia]

L’ACA i Repsol continuen apostant per la recuperació de l’ecosistema fluvial del Gaià

22 de juny de 2017

L’ACA i Repsol donen continuïtat al conveni pel manteniment dels cabals ecològics i la recuperació de l’ecosistema fluvial del Gaià. Segons informa la companyia en un comunicat, malgrat la manca de pluges en l’últim any hidrològic s’ha alliberat el 16% de l’aportació d’aigua, que va entrar a l’embassament del Catllar com a cabal ecològic. Així, ha circulat aigua pel tram final del Gaià durant 144 dies de l’any, el que correspon a un 39% del temps.

[ampliar notícia]

Els pastissers artesans de la demarcació de Tarragona confien en un repunt de vendes de coques aquest Sant Joan

22 de juny de 2017

Els pastissers artesans de la demarcació de Tarragona confien en un repunt de vendes de coques aquest Sant Joan. Les previsions al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre són sensiblement més optimistes que l’any anterior i els pastissers creuen que les vendes es mantindran estables i possiblement “repuntaran” fins a les 50.000 unitats.

[ampliar notícia]

La parròquia de Constantí organitza visites guiades a l'Església per informar sobre l'estat de l'edifici

21 de juny de 2017

La comissió d’obres de la Parròquia de Sant Feliu de Constantí organitza visites guiades a l’Església amb l’acompanyament de l’arquitecte tècnic, amb la voluntat d’oferir informació actualitzada de l’estat de l’edifici. Recordem que l’església parroquial roman tancada des del 15 de març de 2016 pel risc que presenta la volta com a conseqüència del moviment del subsòl.

[ampliar notícia]


següent últim
Pàgina 1 de 113