Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

L'Ajuntament de Constantí impulsa la campanya "Jo decideixo. No és no"

20 de juliol de 2018

Aprofitant la roda de premsa de presentació del programa de Festa Major d’estiu, l’Ajuntament de Constantí ha presentat també la campanya “Jo decideixo. No és no”, que vol prevenir les conductes sexistes durant la Festa Major.

[ampliar notícia]

L'Ajuntament de Constantí presenta el programa d'actes de la Festa Major d'estiu

20 de juliol de 2018

Tot és a punt per a la Festa Major de Sant Feliu a Constantí. Prop de 50 activitats conformen la programació d’aquest any, que se celebrarà entre el 26 de juliol i el 5 d’agost. Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa el programa d’actes, amb la presència de l’alcalde Oscar Sánchez i la regidora de Festes, Meritxell Cano.

[ampliar notícia]

S'inaugura avui la mostra fotogràfica "Festes i tradicions de Constantí"

20 de juliol de 2018

Avui divendres, a les 20 h, tindrà lloc a l’exterior del Pavelló Poliesportiu la inauguració de la mostra fotogràfica “Festes i tradicions de Constantí”. Aquesta exposició recull instantànies sobre les activitats festives al nostre poble: el vermut a les terrasses, les competicions esportives, les revetlles, els retrats de grup, els balls de sardanes, etc.

[ampliar notícia]

El Nàstic presenta Rocha, Luis Suárez i Manu del Moral

20 de juliol de 2018

El mig-campista David Rocha i els davanters Luis Suárez i Manu del Moral han estat els primers jugadors protagonistes a la sala de premsa del Nou Estadi aquesta temporada 2018-2019. En la seva presentació oficial acompanyats pel president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Arnal Llibert Conde, han destacat la il·lusió pel nou projecte que dirigeix José Antonio Gordillo.

[ampliar notícia]

El Consell de Govern de la URV aprova el manteniment dels preus de la matrícula i les taxes

20 de juliol de 2018

El Consell de Govern de la URV s’ha reunit aquest dijous, 19 de juliol, en sessió ordinària. Els membres d’aquest òrgan han aprovat diverses qüestions, entre les que destaquen el manteniment dels preus de la matrícula dels graus, els màsters i els doctorats, l’extinció i implantació de títols, la convocatòria d’eleccions al Claustre, i l’oferta d’ocupació pública de PDI, entre d’altres.

[ampliar notícia]

L'Ajuntament de Constantí rescindeix els convenis amb el Consell Comarcal per la gestió dels serveis mediambientals

19 de juliol de 2018

El ple de l’Ajuntament de Constantí ha aprovat, en sessió plenària celebrada aquest dimecres 18 de juliol, la rescissió dels convenis amb el Consell Comarcal del Tarragonès, referits a la gestió dels serveis mediambientals. Aquest punt ha estat aprovat amb els vots favorables del PSC, PP, Units pel Canvi; els vots en contra d’ERC i ICV; i l’abstenció del PdeCat.

[ampliar notícia]

L'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens" s'estrena en el cicle de concerts a Centcelles

19 de juliol de 2018

La segona edició del Cicle de Concerts a Centcelles continua aquest dijous, 19 de juliol, amb l’actuació del grup de vent de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí. El conjunt està format per alumnes i professors de l’escola en les especialitats de vent-fusta. Aquesta serà la primera vegada que l’Escola Municipal de Música s’incorpora al cartell del festival.

[ampliar notícia]

El Nàstic guanya el primer amistós de pretemporada contra La Pobla

19 de juliol de 2018

El Nàstic ha guanyat 5 a 1 a CF Pobla de Mafumet en el primer partit de la pretemporada que s’ha jugat al Complex Esportiu Futbol Salou. El tècnic grana, José Antonio Gordillo, ha plantejat el partit amb dues alineacions diferents en cada part per donar minuts als jugadors disponibles.

[ampliar notícia]

Francesc Xavier Grau presenta Catalunya Sud Regió del Coneixement dins la Comissió Clínica de la Regió Sanitària Camp de Tarragona

19 de juliol de 2018

El secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Francesc Xavier Grau, ha presentat aquest matí a la Regió Sanitària Camp de Tarragona (RSCT) Catalunya Sud Regió del Coneixement, el projecte que, conjuntament amb la Diputació i els principals ajuntaments de la regió, ha impulsat des de la seva responsabilitat anterior com a director de la càtedra Universitat i Regió del Coneixement. Ho ha fet durant una trobada amb els membres de la Comissió clínica i de Comissió de proveïdors de la RSCT.

[ampliar notícia]

Les pernoctacions a la Costa Daurada creixen un 2% el primer semestre del 2018 i superen per primer cop els 8 milions

18 de juliol de 2018

Les pernoctacions a la Costa Daurada han crescut un 2% durant el primer semestre del 2018 respecte al mateix període de l’any passat i han superat per primer cop els 8 milions. En canvi, segons les dades de l’Observatori del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, les pernoctacions han davallat un 2% respecte al juny de l’any passat, un mes que va registrar un creixement històric del 10% respecte al 2016.

[ampliar notícia]


següent últim
Pàgina 1 de 222