Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

La 2a edició de les Barraques de Constantí s'amplia a dues nits de concerts

1 d'agost de 2018

Un dels plats forts de la Festa Major d’estiu arribarà amb la segona edició de les Barraques de Constantí, que després de l’èxit de l’anterior edició, aquest any s’amplia a dues nits, la del divendres 3 i la del dissabte 4 d’agost. La cita tindrà lloc a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer.

[ampliar notícia]

Es presenta l'Auca dels 50 anys del Centre d’Esports Constantí

31 de juliol de 2018

Com a preàmbul de l’inici oficial de la Festa Major, aquest dilluns 30 de juliol s’ha presentat a la Biblioteca Municipal l’Auca dels 50 anys del Centre d’Esports Constantí. L’acte, al qual hi han assistit una trentena de persones, ha comptat amb la presència del president del club, Òscar Solé; i dels autors de l’auca, Eloi Rodríguez i Jordi Alasà.

[ampliar notícia]

La cercavila i el pregó donen el tret de sortida oficial avui a la Festa Major d’estiu

31 de juliol de 2018

El pregó a càrrec de l’actor i presentador de televisió, Quim Masferrer, donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major d’estiu de Constantí aquest dimarts 31 de juliol a les 20.30 h. Abans, a les 19 h, tindrà lloc la tradicional cercavila amb sortida des del carrer Major (a l’alçada del carrer Tarragona).

[ampliar notícia]

25 ensenyaments de grau de la URV tenen places disponibles

31 de juliol de 2018

Els estudiants preinscrits per cursar un grau al sistema universitari català el proper curs 2018-19 poden sol·licitar una de les places disponibles en 25 estudis de la URV. La sol·licitud poden fer-la els dies 31 de juliol i 2 i 3 d’agost de manera presencial al Servei de Gestió Acadèmica de la Universitat, ubicat al campus Catalunya. En qualsevol cas, els graus amb places disponibles s’oferiran a la preinscripció de setembre, els dies 19 i 21 de setembre.

[ampliar notícia]

Mejías arriba al Nàstic cedit del CD Leganés

31 de juliol de 2018

El defensa internacional sub-20 Josua Antonio Mejías García (Valencia, Veneçuela, 9 de juny de 1997) s’incorpora al Nàstic en qualitat de cedit pel CD Leganés fins a final de temporada. D’aquesta manera, central sud-americà reforça la defensa grana fins el 30 de juny.

[ampliar notícia]

Canvi d'horari en els concerts de la segona nit de les Barraques de Constantí

30 de juliol de 2018

Un dels plats forts d’aquesta Festa Major d'estiu arribarà amb la segona edició de les Barraques de Constantí, que després de l’èxit de l’anterior edició, aquest any s’amplia a dues nits, la del divendres 3 i la del dissabte 4 d’agost. L’Ajuntament de Constantí ha organitzat aquesta segona edició de les Barraques, amb la col·laboració del Ball de Diables de Constantí, el Centre d’Esports Constantí, el Club Bàsquet Constantí, i l'Ampa Mossèn Ramon Bergadà.

[ampliar notícia]

La Creu Roja a Tarragona atén més de 62.000 persones a la demarcació durant el 2017

30 de juliol de 2018

La Creu Roja a Tarragona ha presentat aquest divendres els resultats de la memòria d’activitat de l’any 2017 a la seva seu provincial. En destaca la xifra de 62.582 persones ateses durant l’any passat a tota la demarcació, així com el nombre d’intervencions realitzades, que s’incrementen fins a les 238.715. Les intervencions han crescut en global un 5,33% respecte el 2016, però l’augment és especialment significatiu en els projectes de lluita contra la pobresa, que han passat de 37.756 el 2016 a 58.267 el 2017, un 54,32% més. En canvi, el nombre total de persones ateses a la demarcació ha disminuït un 10,88%.

[ampliar notícia]

Es presenta avui l'Auca dels 50 anys del Centre d'Esports Constantí

30 de juliol de 2018

Com a acte previ a l’inici oficial de la Festa Major d’estiu, avui dilluns 30 de juliol es presenta l’Auca dels 50 anys del Centre d’Esports Constantí. L’acte tindrà lloc a les vuit del vespre a la Biblioteca Municipal i comptarà amb l’assistència dels autors, Jordi Alasà i Eloi Rodríguez.

[ampliar notícia]

El Nàstic s'emporta la desena edició del Trofeu Ciutat de Tarragona

30 de juliol de 2018

El Nàstic ha guanyat 1 a 0 al Real Zaragoza gràcies a un gol de Maikel Mesa i s’ha emportat la desena edició del Trofeu Ciutat de Tarragona en el primer partit amistós que ha jugat l’equip aquesta pretemporada al Nou Estadi.

[ampliar notícia]

La Penya Barcelonista de Constantí acull el col·loqui "Barça i Catalunya, els orígens d'una simbiosi centenària" en el marc del seu 10è aniversari

27 de juliol de 2018

Dins dels actes de celebració del 10è aniversari de la Penya Barcelonista de Constantí, la Confederació Mundial de Penyes Barcelonistes presenta avui divendres, a les 20.15 h, la conferència “Barça i Catalunya, els orígens d’una simbiosi centenària” al local de la penya constantinenca.

[ampliar notícia]


següent últim
Pàgina 1 de 225