Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Els organismes parroquials es presenten al nou rector, mossèn Antoni Pérez

31 de juliol de 2017

El passat dijous, 27 de juliol, es va reunir a la cripta del centre parroquial de Constantí el consell assessor, el Patronat de l’ermita i la Comissió d’obres, amb el que serà el nou rector, mossèn Antoni Pérez de Mendiguren. Després d’indicar que la convocatòria no era de treball sinó per a la mútua presentació i un primer apropament, es va fer una breu exposició de la funció i activitat de cada un d’aquests tres organismes.

[ampliar notícia]

El dia de Sant Feliu tancarà la Festa Major amb els actes més tradicionals

31 de juliol de 2017

Després d’un intens cap de setmana ple d’activitats, la Festa Major d’estiu a Constantí encara la recta final, amb la vigília i el dia de Sant Feliu. El passat divendres 28 de juliol arrencava oficialment aquesta Festa Major amb el Pregó a càrrec del showman i humorista Jordi LP, i amb la primera edició de les "Barraques de Constantí" que va comptar amb les actuacions musicals de Getrudis, The Soultans i Papel Secante.

[ampliar notícia]

El Nàstic inicia el segon stage de preparació de la pretemporada 2017-2018

31 de juliol de 2017

El Nàstic de Tarragona inicia el segon i definitiu stage de la pretemporada 2017-2018. Els homes de Lluís Carreras s’exercitaran al camp de futbol municipal de Sant Julià de Llor i Bonmatí. Els grana realitzaran quatre sessions d’entrenament durant aquests tres dies i realitzaran un partit amistós davant el CE Farners, el dimarts a les 19.30 hores, al mateix camp de Sant Julià de Llor i Bonmatí.

[ampliar notícia]

La primera "Nit de Barraques de Constantí" portarà els concerts de Gertrudis, The Soultans i Papel Secante

28 de juliol de 2017

La primera "Nit de Barraques de Constantí" és una de les grans novetats del programa de Festa Major d’estiu d’aquest any. La cita tindrà lloc aquest divendres, 28 de juliol, i arrencarà a partir de les 23.30 hores a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, amb la col·laboració de diverses entitats, com és el cas del Ball de Diables, el Club Bàsquet Constantí i el Centre d’Esports Constantí.

[ampliar notícia]

Concurs fotogràfic d'Instagram per la Festa Major d'estiu de Constantí

28 de juliol de 2017

Durant la Festa Major d’estiu de Constantí tindrà lloc una nova edició del concurs de fotografia de l’aplicació mòbil Instagram. El tema de concurs és qualsevol fotografia que estigui relacionada amb els actes que conformen el programa de la Festa Major d’aquest any. Durant tots els dies de la Festa Major es poden fotografiar i publicar les fotos dels actes a Instagram utilitzant l’etiqueta#fm17constanti.

[ampliar notícia]

Kebyart Ensemble tanca el Cicle de Concerts a Centcelles en el preàmbul de la Festa Major

27 de juliol de 2017

El quartet de saxos, Kebyart Ensemble, tancarà avui el cicle de concerts a la vil·la romana de Centcelles. Es tracta d'un cicle que ha estat organitzat per l'Associació dels Amics de la Música de Constantí, amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i Repsol. El concert començarà a les 20 h, amb entrada gratuïta.

[ampliar notícia]

David Mauricio i Apel·les Carod, en la "Nit de Cantautors" de Constantí

27 de juliol de 2017

La plaça de l'Església de Constantí serà l'escenari aquesta nit, a les 23 h, de la XI edició de la "Nit de cantautors". Enguany comptarà amb la presència del duet format per David Mauricio (veu i guitarra) i Apel·les Carod (violí i mandolina), que després d’haver gravat el seu primer disc “Ocells perduts”, el presentaran en un format íntim i carregat d'energia.

[ampliar notícia]

Ja es poden adquirir els articles de la Festa Major de Constantí a la paradeta itinerant

27 de juliol de 2017

Amb motiu de la Festa Major de Sant Feliu, l’Ajuntament de Constantí ha dissenyat un any més diversos articles com samarretes, ventalls i motxilles, que es poden trobar a les paradetes mòbils que s’habilitaran als principals llocs dels actes.

[ampliar notícia]

La Policia Local estableix un dispositiu especial de seguretat per la Festa Major

27 de juliol de 2017

La Policia Local de Constantí establirà un dispositiu especial de seguretat per la Festa Major, per tal de garantir la seguretat vial i el bon desenvolupament dels actes. A tal efecte, s'han col·locat a tots els itineraris afectats senyalització provisional de prohibició d'estacionament, i puntualment es produiran alguns talls de carrer.

[ampliar notícia]

El CE Constantí inaugura per la Festa Major una exposició sobre els 50 anys del club

27 de juliol de 2017

Amb motiu de la celebració del 50è aniversari del Centre d’Esports Constantí, l’entitat inaugurarà aquesta festa major l’exposició “Centre d’Esports Constantí. 50 anys”, amb tot tipus de material relacionat amb els cinquanta anys del club esportiu. La mostra, que estarà exposada al Casino, s’inaugurarà demà divendres 28 de juliol, just abans del pregó de Festa Major.

[ampliar notícia]


següent últim
Pàgina 1 de 124