Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

El Comitè Internacional lloa la “perseverança” de Tarragona amb els Jocs Mediterranis

21 d'abril de 2017

El president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), Amar Addadi, ha felicitat aquest dijous a l’organització de Tarragona 2018 perquè, malgrat haver viscut “moments difícils” -que han acabat suposant el seu ajornament per un any-, la celebració de la cita esportiva està garantida. La delegació internacional es reuneix aquests dies a Tarragona per avaluar la marxa del projecte.

[ampliar notícia]

Es presenta el llibre “Gastó de Constantí” a la Biblioteca Municipal

20 d'abril de 2017

Aquest dimecres 19 d’abril es va fer a la Biblioteca Municipal la presentació del llibre “Gastó de Constantí”, de Ferran Marín. L’acte, organitzat pel Centre d’Estudis de Constantí, s’emmarcava dins del cicle “Fes Cultura, Fes Salut” que s’ha iniciat aquesta setmana al municipi.

[ampliar notícia]

El cicle "Fes Cultura, Fes Salut" continua avui amb una xerrada sobre els Balls de Diables al Camp de Tarragona

20 d'abril de 2017

Les activitats del cicle "Fes Cultura, Fes Salut" continuen avui dijous. La Biblioteca Municipal acollirà, a les set de la tarda, una xerrada sobre "Els Balls de Diables al Camp de Tarragona", a càrrec de Xavier González, gestor cultural i membre del Ball de Diables de Tarragona.

[ampliar notícia]

L’Institut de Constantí celebra les III Jornades Culturals

20 d'abril de 2017

L’Institut de Constantí celebra avui i demà les III Jornades Culturals. Avui dijous tot l’alumnat s’ha desplaçat fins a Barcelona. Els alumnes de 1r d’ESO visiten l’illa de la discordia del modernisme; els de 2n d’ESO les Drassanes; els de 3r l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; i els alumnes de 4t d’ESO visiten la Sagrada Família.

[ampliar notícia]

Protecció Civil posa a prova demà les sirenes que alerten d'un accident químic

20 d'abril de 2017

Demà divendres, 21 d'abril, al llarg del matí tindrà lloc la primera prova de sirenes d'avís a la població per risc químic del 2017. Durant la prova sonaran 82 sirenes instal·lades a 36 municipis de Catalunya. La prova es realitza per comprovar-ne el funcionament i fer que tots els ciutadans coneguin el so, estiguin preparats i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència.

[ampliar notícia]

Divendres es fan a Tarragona les proves genètiques als familiars de persones desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura franquista

20 d'abril de 2017

El Govern de la Generalitat realitza divendres a Tarragona les proves genètiques als familiars de persones desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura franquista. Els departaments d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència i de Salut, a través del Laboratori de Genètica de l'Hospital Vall d'Hebron, han programat per demà a les 10 del matí una nova sessió de proves d'identificació genètica als familiars de persones desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura franquista a l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

[ampliar notícia]

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis celebra les seves reunions de treball a Tarragona

20 d'abril de 2017

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) celebra avui i demà les seves reunions de treball a Tarragona. La delegació internacional, encapçalada pel seu president Amar Addadi, realitzarà durant aquest dos dies les seves trobades periòdiques per tal de seguir treballant i avaluant el rumb del projecte de Tarragona 2018. Com ja és habitual en les visites que realitza el CIJM a Tarragona, les jornades de treball d’aquests dies estaran dividides en dues parts.

[ampliar notícia]

Més de 200 persones reclamen un carril bici i per a vianants que enllaci Tarragona i el complex educatiu

20 d'abril de 2017

Prop d'un centenar d'estudiants dels Instituts Vidal i Barraquer, Pere Martell i Cal·lípolis de Tarragona han participat aquest dimecres en una pedalada reivindicativa per demanar que s'implanti un carril bici que arribi fins a l'antiga Universitat Laboral.

[ampliar notícia]

Constantí enceta avui una nova edició del cicle "Fes Cultura, Fes Salut!"

19 d'abril de 2017

Constantí enceta avui dimecres, 19 d'abril, una nova edició del cicle "Fes Cultura, Fes Salut!". Així, durant les properes setmana s'han programat fins a prop de 40 activitats obertes a tot tipus de públic que, com és habitual, giraran entorn a la cultura i a la salut. Hi haurà exposicions, xerrades, tallers, activitats esportives i activitats musicals.

[ampliar notícia]

S'entreguen els diplomes del curs de capacitació de l'AEQT i l'AEST

19 d'abril de 2017

Aquest passat dimarts 18 d'abril s'ha fet a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Constantí l'acte d'entrega dels diplomes corresponents al curs de capacitació organitzat per l'AEQT (Associació Empresarial Química de Tarragona) i l'AEST (Associació d'Empreses de Serveis de Tarragona) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Constantí.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 2 de 93