Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

L'Ajuntament de Constantí convoca una borsa de treball de personal administratiu

24 de maig de 2017

L’Ajuntament de Constantí publica aquest dimecres, 24 de maig, la convocatòria per a la formació d’una borsa de treball d’empleats públics administratius en règim de funcionari/a interí/na, destinada a cobrir vacants o substitucions.

[ampliar notícia]

Aula de la Gent Gran avui al Sindicat Agrícola de Constantí amb una xerrada sobre natura i salut

24 de maig de 2017

El Sindicat Agrícola de Constantí acull avui dimecres, 24 de maig, una nova sessió de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. La conferència d’aquesta setmana porta per títol “Contacte amb la natura i salut” i anirà a càrrec de Josep Maria Llorach García.

[ampliar notícia]

Obert el termini per demanar ajuts per al pagament del lloguer

24 de maig de 2017

Ja està obert el període per presentar sol·licituds per obtenir subvencions per al pagament de quotes de lloguer d'habitatge. Fins el proper 19 de juny, es poden demanar els ajuts a l'Oficina de l'Habitatge de Tarragona, al carrer de les Coques, número 3 de la ciutat.

[ampliar notícia]

Les exportacions de la demarcació de Tarragona creixen més d'un 15% durant el primer trimestre de 2017

24 de maig de 2017

El valor de les exportacions de la demarcació de Tarragona ha experimentat, entre gener i març d’aquest 2017, un creixement del 15,1% respecte el mateix període de l’any anterior, arribant als 2.129,58 milions d’euros totals.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí presenta una nova aplicació per a dispositius mòbils

23 de maig de 2017

L'Ajuntament de Constantí ha presentat aquest dimarts 23 de maig una nova eina de comunicació i interacció amb la ciutadania, l’APP “Viu més Constantí”. L’acte de presentació s’ha realitzat a la Sala de Plens amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez.

[ampliar notícia]

Valls i Montblanc reivindiquen una major celeritat en les obres de l’A-27

23 de maig de 2017

Valls i Montblanc tornen a conjurar-se per reivindicar una major celeritat en les obres de l’A-27. Fa unes setmanes es van reprendre les obres de construcció del tram del túnel del coll de Lilla que, amb un pressupost de 84,5 milions d’euros, és el més complex i costós de la nova autovia de Tarragona a Montblanc. Si bé els dos municipis afectats es congratulen de la represa -i més en una infraestructura encallada que ha estat més de sis anys parada-, el ritme de les obres no els satisfà.

[ampliar notícia]

Èlia Canales es consolida com l’actual campiona de Catalunya de tir amb arc

23 de maig de 2017

Èlia Canales es consolida com l’actual campiona de Catalunya de tir amb arc en categoria cadet, després de guanyar totes les eliminatòries en el Campionat de Catalunya, celebrat el passat diumenge 7 de maig a Olesa de Montserrat. A la final, Canales es va imposar a Alba Ortega, del Club de Tir amb Arc de l’Arboç, per 6 a 0.

[ampliar notícia]

La constantinenca Jordina Torrents rep el premi Google Women Techmarkers

22 de maig de 2017

La jove constantinenca, Jordina Torrents, ha rebut el premi Google Women Techmarkers. Amb 26 anys, l’estudiant de doctorat del Grup d’Investigació “Simulation, Imaging and Modelling for Biomedical Systems (SIMBIOsys)” vinculat al Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DTIC) de la Universitat Pompeu Fabra, ha estat una de les vint dones seleccionades dins de la regió que comprén Europa, Orient Pròxim i Àfrica, per a rebre la distinció Google Women Techmakers, l’única representant espanyola.

[ampliar notícia]

Tarragona mostra la simbiosi entre la cultura romana i la grega en la 19a edició de Tarraco Viva

22 de maig de 2017

Tarragona està plenament immersa aquests dies en la celebració de la 19a edició del Tarraco Viva, amb 490 actes programats. El primer dels dos cap de setmana del festival ha estat el millor des que el certamen de reconstrucció històrica va ampliar la seva durada. Una xifra que ho demostra són les més de 800 persones que van omplir l’Amfiteatre en la sessió de les 12 del migdia ahir diumenge.

[ampliar notícia]

Mas Bové acull demà una jornada tècnica sobre la producció de flors comestibles i plantes culinàries

22 de maig de 2017

El departament d’Agricultura de la Generalitat organitza per demà dimarts, 23 de maig, una jornada tècnica a l’Escola Agrària de Mas Bové de Constantí. L’activitat s’iniciarà a les deu del matí i tractarà sobre la producció de flors comestibles i plantes culinàries.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 2 de 103