Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Arnal Llibert, nou director esportiu del Gimnàstic de Tarragona

14 de juny de 2018

L’exjugador català, Arnal Llibert, es fa càrrec de la parcel·la esportiva de l’entitat grana per les tres properes temporades. El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Llibert han signat el contracte de vinculació a les oficines grana i avui dijous s'ha realitzat la presentació oficial davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa del Nou Estadi.

[ampliar notícia]

El Centre Logístic dels Jocs Mediterranis obre avui les seves portes

14 de juny de 2018

El Centre Logistic Tarragona (CLT) ha obert aquest dimecres les seves portes. L’espai està situat al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona i es converteix en el punt principal d’emmagatzematge i distribució de materials dels Jocs Mediterranis, així com en el centre d’entrega d’acreditacions de voluntaris, organització i proveïdors de Tarragona 2018. A més, des del CLT es procedirà a l’organització i entrega dels packs de roba dels diferents col·lectius de l’esdeveniment.

[ampliar notícia]

Constantí es prepara per viure la revetlla de Sant Joan

13 de juny de 2018

Constantí celebrarà el dissabte, 23 de juny, els actes de la revetlla de Sant Joan. S'iniciaran a les cinc de la tarda amb jocs infantils a la plaça de la Generalitat. Cap a dos quarts de vuit està previst que arribi al Parc de la Muralla la Flama del Canigó, que serà transportada des de Reus pels components del Moto-Club Constantí i de l’associació Moto-Clàssic Constantí. Des del Parc de la Muralla s’iniciarà el tradicional recorregut pels carrers del poble, amb el relleu per part de diverses entitats i associacions.

[ampliar notícia]

La Penya Barcelonista de Constantí celebra el seu desè aniversari

13 de juny de 2018

La Penya Barcelonista de Constantí celebra aquest 2018 el seu desè aniversari. Per aquest motiu s’han programat una sèrie d’actes, que ja van començar el passat dissabte 2 de juny amb la celebració del Campionat de Botifarra de la Federació de Penyes Barcelonistes Tarragona Nord.

[ampliar notícia]

Cloenda i última sessió de xerrades de les Aules per a la Gent Gran

13 de juny de 2018

El Sindicat Agrícola de Constantí acull avui dimecres, a les set de la tarda, l’acte de cloenda i última sessió de xerrades del curs 2017-2018 de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. L’última sessió de xerrades la durà a terme la professora del departament d’Història i Història de l’Art de la URV, Anna Isabel Serra Masdéu, que impartirà la conferència sobre “Sorolla, el mag de la llum”.

[ampliar notícia]

El curs escolar 2018-2019 començarà el 12 de setembre

13 de juny de 2018

El Departament d’Ensenyament ha fet ha fet públic aquest dimarts el calendari oficial del curs escolar 2018-2019. El curs començarà el dimecres 12 de setembre, quan s’iniciaran les classes tant al segon cicle de l’educació infantil, a l’educació primària com a l’educació secundària obligatòria.

[ampliar notícia]

El XXVII Concurs de Castells explora les emocions i sentiments que giren al voltant del certamen

13 de juny de 2018

El Concurs de Castells de Tarragona ha presentat aquest dimarts la seva XXVII edició que se celebrarà el pròxim 30 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra i els dies 6 i 7 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona. El certamen comptarà amb la participació de 42 colles – 12 en la jornada de Torredembarra del diumenge 30, 18 en la del dissabte 6 i 12 en la del diumenge 7 d’octubre – en funció de la seva posició al Rànquing Estrella que es tancarà el pròxim 31 d’agost.

[ampliar notícia]

La quarta edició de "Liceu a la fresca" arriba a Constantí

12 de juny de 2018

La plaça de les Escoles Velles de Constantí acollirà aquest dissabte 16 de juny, a les 22 h, la retransmissió en directe de l’òpera “Manon Lescaut” de Giacomo Puccini. Es tracta d’una activitat que s’emmarca dintre del programa “Liceu a la Fresca”, un projecte amb un fort component divulgatiu amb l’objectiu de promoure i potenciar la cultura, i difondre el gènere de l’òpera a tot tipus de públic.

[ampliar notícia]

La campanya "Respecta'm" de prevenció de conductes sexistes estarà present en els Jocs Mediterranis

12 de juny de 2018

La campanya "Respecta'm" que té com a objectiu prevenir les conductes sexistes i qualsevol tipus de violència sexual estarà present a diferents instal·lacions dels Jocs Mediterranis durant la seva celebració, del 22 de juny a l'1 de juliol. La consellera de Polítiques d'Igualtat, Ana Santos, ha explicat que "la campanya "Respecta'm" posa de manifest el compromís de l'Ajuntament de Tarragona amb la igualtat i la prevenció de conductes sexistes". També ha subratllat que "és la primera vegada que en una competició esportiva d'aquesta importància hi ha una campanya especifica adreçada a què els comportaments siguin els correctes respecte a les conductes sexistes i qualsevol tipus de violència sexual".

[ampliar notícia]

140 voluntaris internacionals participaran a Tarragona 2018

12 de juny de 2018

Més de 140 voluntaris d’arreu de la mediterrània i Europa, entre els quals hi ha 5 persones refugiades acollides a Catalunya, participaran als Jocs Mediterranis. Es tracta d’un projecte co-finançat per Erasmus+ i la Generalitat.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 2 de 213