Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

El programa “Un dia més” tanca la quarta temporada amb un resum dels últims mesos

22 de juny de 2015

El magazine “Un dia més” de Constantí Ràdio acomiada aquesta setmana la seva quarta temporada d’emissió. El programa, que ens ha acompanyat cada dia de dilluns a divendres de 12 a 1, començava les seves emissions el passat mes d’octubre i durant nou mesos ens ha apropat a l'actualitat de les nostres comarques en els seus àmbits més diversos a través d’entrevistes, tertúlies, opinió, cultura, societat i diverses seccions setmanals.

[ampliar notícia]

La Biblioteca Municipal acull l’exposició: “Català. Llengua d’Europa”

22 de juny de 2015

Fins el dia 30 d’aquest mes de juny es pot visitar a la Biblioteca Municipal de Constantí l’exposició itinerant : "Català. Llengua d’Europa". Aquesta mostra, que arriba a Constantí amb la col·laboració de l’Oficina de Català de Constantí, està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i té com a objectiu principal mostrar la vitalitat de la llengua catalana en el marc de les llengües d’Europa.

[ampliar notícia]

L´Escola d´Adults de Constantí celebra l´acte de cloenda del curs 2014-2015

16 de juny de 2015

El passat divendres 12 de juny l’Escola d’Adults de Constantí va posar el punt i final al curs 2014-2015 amb l’habitual acte de cloenda i l’entrega de diplomes als alumnes, que es va fer a la Plaça de l’Hospital, al davant de la Biblioteca. Una àmplia representació d’alumnes dels diferents cursos que s’han desenvolupat al llarg de l’any van recollir els seus corresponents diplomes de mans dels professors de l’Escola i d’una representació del consistori municipal, a més de la presència de la directora del CPNL, Rosa Ibarz, que va subratllar la important tasca d’integració lingüística que s’ha fet a Constantí al llarg d’aquest darrers anys.

[ampliar notícia]

Oscar Sánchez és proclamat nou alcalde de Constantí

15 de juny de 2015

Oscar Sánchez Ibarra va ser proclamat alcalde de Constantí en el Ple de constitució del nou ajuntament celebrat aquest passat dissabte 13 de juny. Després de ser la força més votada a les eleccions del passat 24 de maig, el PSC amb 5 regidors formarà govern amb Units pel Canvi, la nova formació que també ha obtingut representació al consistori, amb un regidor. Incialment, l’acord de govern només inclou aquestes dues formacions que per tant iniciaran el mandat en minoria, però no es descarta que en les properes setmanes es pugui incorporar alguna altra formació a l’equip de govern.

[ampliar notícia]

El CAP de Constantí recuperarà el servei de seguretat durant tota la setmana

29 de maig de 2015

A partir del proper 1 de juny el CAP de Constantí recuperarà el servei de vigilància durant els set dies de la setmana. Així es desprèn dels acords als que es van arribar després la reunió celebrada el passat dia 20 de maig, quan va tenir lloc la Comissió de Seguiment de Seguretat al CAP del municipi, una reunió en la qual hi van participar la direcció del CAP, de l’Institut Català de la Salut, responsables dels Mossos d’Esquadra i de la Policia local, tècnics de prevenció de riscos, infraestructures de l'ICS i el responsable de l'empresa de seguretat, a més de la regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Constantí, Sílvia Puerto.

[ampliar notícia]

El PSC s’imposa a les eleccions municipals a Constantí amb un 39,89% dels vots

25 de maig de 2015

El Partit dels Socialistes de Catalunya va tornar a ser la força més votada en les eleccions municipals celebrades aquest diumenge 24 de maig. La llista encapçalada per Oscar Sánchez, amb un 39,89 % dels vots, va assolir un total de 872 vots incrementant el nombre de vots en un total de 115 respecte les eleccions del 2011, i aconseguint així mantenir els 5 regidors que fins ara tenia al plenari municipal.

[ampliar notícia]

Més de 200 corredors participen a la 2ª Cursa Popular Solidària de Constantí

19 de maig de 2015

Un total de 154 corredors en les curses de 5 i 10 km. i més d’una setantena en les tres categories infantils van prendre part de la 2a Cursa Popular de Constantí el passat dissabte 16 de maig. Aquesta era la segona edició d’aquest esdeveniment esportiu amb caràcter benèfic, i és que, com l’any passat, la cursa va destinar part dels seus ingressos a la Fundació Lluita contra l'Esclerosi múltiple.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí tanca l’any 2014 amb resultats positius

15 de maig de 2015

L’Ajuntament de Constantí va tancar l’exercici 2014 amb un romanent positiu de tresoreria de 689.511 euros. El Ple de l’Ajuntament va donar compte ahir en sessió plenària de la liquidació del pressupost de l’exercici 2014, que es tanca amb aquest romanent positiu de tresoreria, uns resultats positius que s’afegeixen al romanent amb que ja es va tancar l’exercici 2013.

[ampliar notícia]

Èxit d’organització i participació al 1er Open Internacional de Gimnàstica Estètica

13 de maig de 2015

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí va acollir el passat dissabte 9 de maig la 1ª edició de l’Open dels Països Mediterranis de Gimnàstica Estètica. Un total de 250 gimnastes procedents d’equips de 6 països diferents: Espanya , França, Itàlia, Grècia, Dinamarca, Bielorrússia, es van donar cita a aquesta competició, el primer torneig internacional que s’organitzava en aquesta modalitat esportiva, en la qual el Club Estètica Constantí, impulsat per l’Ampa de l’Escola Mossèn Ramon Bergadà, va ser pioner a la província de Tarragona.

[ampliar notícia]

Tot a punt per una nova edició de la Fira de Constantí

7 de maig de 2015

Tot és a punt per la Fira de Constantí. Els dies 8, 9 i 10 d’aquest mes de maig arriba una nova edició d’aquesta Fira Multisectorial que tornarà a oferir una variada mostra del comerç, la indústria i les entitats locals del municipi. L’èxit de les dues darreres edicions amb assistència rècord de visitants i participants han portat a mantenir,un any més,l’aposta per fer sortir la Fira al carrer, i en ple mes de maig.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 101 de 155