Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

L´Ajuntament de Constantí i el CBT signen un conveni de col·laboració per a l´ús del Pavelló

31 de gener de 2013

L’Ajuntament de Constantí ha signat aquest matí un contracte de col•laboració amb el Club Bàsquet Tarragona (C.B.T). L’acte de signatura s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de Dolors Salas, presidenta del CBT i l’alcalde de Constantí, Josep Maria Sabaté. També ha estat presents el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Daniel Rodríguez.

[ampliar notícia]

Conveni de col·laboració entre Repsol i l´Ajuntament de Constantí

24 de gener de 2013

L’Ajuntament de Constantí i Repsol han formalitzat aquest matí un conveni de col•laboració per a l’organització de les activitats culturals i cíviques que es realitzen al municipi. L’acte s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Josep Maria Sabaté, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Joan Pedrerol.

[ampliar notícia]

L´Ajuntament de Constantí fa entrega dels premis i distincions honorifiques del 2012

22 de gener de 2013

Coincidint amb l’acte del Pregó de la Festa Major d’Hivern, el passat 18 de gener es va fer entrega dels premis i distincions honorífiques de l’any 2012, amb el reconeixement que l’Ajuntament de Constantí ofereix per honorar aquelles persones o entitats que en mèrit a la tasca realitzada o a la conducta seguida al llarg de la seva trajectòria, han contribuït a augmentar el bon nom del nostre poble.

[ampliar notícia]

Tot a punt per la Festa Major d’hivern de Constantí

16 de gener de 2013

Més d’una vintena d’activitats obertes a tot tipus de públic conformen el programa d’actes de la Festa Major d’hivern de Constantí, la Festa de Sant Sebastià, que se celebrarà entre els dies 18 i 25 de gener. La tradicional cercavila pels carrers de Constantí i el Pregó de la Festa Major marcaran l’inici oficial la celebració el proper divendres 18 de gener. El pregó d’aquest any tindrà com a protagonista el senyor Xavier Gavaldà Tibau, veí de Constantí i expert en Història del Ferrocarril. Després del pregó es farà l’entrega de les tradicionals distincions honorífiques a diverses entitats i personalitats del poble.

[ampliar notícia]

Joan Reig & Refugi presentarà una revisió del “Viatge a Ítaca” de Lluís Llach

15 de gener de 2013

El músic constantinenc Joan Reig presenta el seu nou projecte musical amb Refugi, una revisió del mític disc de Lluís Llach “Viatge a Ítaca” de l’any 1975, un dels treballs més rellevants i significatius de la història de la música catalana. El concert de presentació serà aquest dissabte 19 de gener a les 20 hores al Castell del Paborde de la Selva del Camp. Aquest recital també es podrà veure el proper 3 de febrero a la Pobla de Mafumet.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí s’oposa a la venda de la planta incineradora i demana a la Generalitat que es mantinguin els acords vigents

12 de gener de 2013

El Ple de l’Ajuntament de Constantí ha aprovat per unanimitat de tots els grups municipals una moció en que manifesta la seva ferma oposició a la venda de la planta incineradora de residus industrials i s’acorda sol·licitar formalment al govern de la Generalitat el manteniment de totes les condicions acordades amb la corporació des de l’entrada en funcionament de la planta, l’any 1999. El consistori havia convocat aquest Ple extraordinari i urgent amb aquest únic punt en l’ordre del dia.

[ampliar notícia]

Ple Extraordinari i urgent de l´Ajuntament per tractar el tema de la venda de la incineradora

11 de gener de 2013

L’Ajuntament de Constantí ha convocat per aquest vespre a les 8 un ple extraordinari i urgent amb un únic punt en l’ordre del dia: els acords a adoptar en relació al procés de venda de la planta incineradora de residus industrials, fins ara de titularitat pública i en mans de l’Agència de residus de Catalunya, un organisme depenent de la Generalitat.

[ampliar notícia]

La Unió de Botiguers de Constantí sorteja vals de descompte per als comerços locals

8 de gener de 2013

La Unió de Botiguers de Constantí (UBC) ha impulsat durant el període de Nadal una campanya per tal d’incentivar les compres als comerços locals. La primera d’aquestes accions de dinamització que ha posat en marxa l’associació de comerciants està basada en el sorteig d’un val de descompte de 20 euros en cadascun dels 66 establiments adherits.

[ampliar notícia]

S´inicien les activitats de Nadal a Constantí

14 de desembre de 2012

La recuperació dels Pastorets, els tradicionals Festivals a càrrec dels col·legis i el Parc Infantil de Nadal, seran les principals activitats que es realitzaran a Constantí coincidint amb l’arribada de les dates nadalenques. Els actes han arrencat aquesta setmana amb una representació teatral protagonitzada pels alumnes de català de l’Escola d’Adults, "La Soca de Nadal". L’obra, basada en un conte nadalenc, s’ha presentat davant dels alumnes dels col·legis Centcelles i Mn. Ramon Bergadà a la Sala Pau Casals, i també es representarà al Centre de dia i a la Llar d’Infants municipal.

[ampliar notícia]

Concert solidari per la Marató d’aquest diumenge

13 de desembre de 2012

Coincidint amb la Marató de TV3, el proper diumenge dia 16 de desembre l’Escola Municipal de Música Rafael Gibert Recasens tornarà a organitzar un concert solidari en col·laboració amb la Marató de TV3, un concert que es farà al Pavelló Poliesportiu municipal. Tots els diners que es recullin aniran destinats a la recaptació de fons per “La Marató”, que aquest any estarà dedicada a la investigació contra el càncer.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 101 de 135