Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Presentació de l’exposició “El fil de la Història. Centcelles, el nostre objectiu"

22 de juny de 2017

Aquest dijous 22 de juny, a les 19.30h, s’inaugura al Museu Arqueològic de Tarragona la mostra “El fil de la Història”, que comptarà amb la presència de representants del MNAT, de l’Ajuntament de Constantí, de l’empresa Repsol, i del director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, Àlex Susanna. L’exposició El fil de la Història. Centcelles, el nostre objectiu: un projecte educatiu per a compartir ha estat organitzada pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, l’Arxiu Municipal de Constantí, el Col·legi Turó, l’Escola Centcelles, l’Escola Mossèn Ramon Bergadà, l’Institut de Constantí i el patrocini de l’empresa Repsol.

[ampliar notícia]

Acte de reconeixement a Èlia Canales, campiona de Catalunya i Espanya de tir amb arc

22 de juny de 2017

L’Ajuntament de Constantí continua oferint actes de reconeixement a les esportistes que han assolit èxits durant la temporada en representació de les entitats esportives del municipi. Aquest dimecres 21 de juny va ser el torn de l’arquera Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí, que aquesta temporada ha estat campiona d’Espanya i Catalunya de Sala (Indoor) en categoria Cadet. La jove arquera també s’ha proclamat campiona de la Lliga Catalana d’aire lliure i ocupa la 2ª posició en la Lliga Nacional Cadet, quan encara resten dues Tirades per disputar-se, la que es farà aquest cap de setmana a Madrid, i la que tindrà lloc a La Corunya durant el mes de juliol.

[ampliar notícia]

La Costa Daurada preveu superar enguany el rècord de 19,7 milions de pernoctacions del 2006

22 de juny de 2017

La Costa Daurada afronta la millor campanya turística dels darrers anys. Segons les previsions del sector, enguany es podria superar el rècord històric de 19,7 milions de pernoctacions del 2006, just abans de l’esclat de la crisi. L’any passat ja s’hi va estar a prop, amb 19,6 milions de pernoctacions i 5,15 milions de turistes a la zona.

[ampliar notícia]

L’ACA i Repsol continuen apostant per la recuperació de l’ecosistema fluvial del Gaià

22 de juny de 2017

L’ACA i Repsol donen continuïtat al conveni pel manteniment dels cabals ecològics i la recuperació de l’ecosistema fluvial del Gaià. Segons informa la companyia en un comunicat, malgrat la manca de pluges en l’últim any hidrològic s’ha alliberat el 16% de l’aportació d’aigua, que va entrar a l’embassament del Catllar com a cabal ecològic. Així, ha circulat aigua pel tram final del Gaià durant 144 dies de l’any, el que correspon a un 39% del temps.

[ampliar notícia]

Els pastissers artesans de la demarcació de Tarragona confien en un repunt de vendes de coques aquest Sant Joan

22 de juny de 2017

Els pastissers artesans de la demarcació de Tarragona confien en un repunt de vendes de coques aquest Sant Joan. Les previsions al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre són sensiblement més optimistes que l’any anterior i els pastissers creuen que les vendes es mantindran estables i possiblement “repuntaran” fins a les 50.000 unitats.

[ampliar notícia]

La parròquia de Constantí organitza visites guiades a l'Església per informar sobre l'estat de l'edifici

21 de juny de 2017

La comissió d’obres de la Parròquia de Sant Feliu de Constantí organitza visites guiades a l’Església amb l’acompanyament de l’arquitecte tècnic, amb la voluntat d’oferir informació actualitzada de l’estat de l’edifici. Recordem que l’església parroquial roman tancada des del 15 de març de 2016 pel risc que presenta la volta com a conseqüència del moviment del subsòl.

[ampliar notícia]

Càritas Constantí ha atès una seixantena de famílies en el que portem d'any

21 de juny de 2017

Coincidint amb la festivitat del Corpus, la Parròquia de Sant Feliu ha fet balanç aquesta setmana de les accions i projecte que ha realitzat Càritas Constantí en el que portem d'any. Durant aquests primers 6 mesos del 2017, Càritas ha atès un total de 60 famílies, de les quals 32 són d'aquí, i 28 oriündes de l'estranger.

[ampliar notícia]

El portaveu del PDeCAT Constantí, Josep Maria Franquès, critica la manca de projectes en l'equador del mandat municipal

21 de juny de 2017

El portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Constantí, Josep Maria Franquès, ha fet balanç aquest dimarts al programa “Grups Municipals” de Constantí Ràdio, dels dos anys de mandat del govern encapçalat pel socialista Oscar Sánchez. Segons Franquès, l’equip de govern format pel PSC i Units pel Canvi “no ha estat capaç de definir en dos anys quin és el projecte que volen per Constantí”.

[ampliar notícia]

Creu Roja Tarragona comptarà amb 41 places a la primera fase d’acollida de les persones refugiades

21 de juny de 2017

A partir de l’1 de juliol Creu Roja Tarragona comptarà amb 41 places a la primera fase d’acollida de les persones refugiades. L’actuació s’emmarca en les necessitats del Programa Estatal d’Atenció a Sol·licitants d’Asil i refugiats/des. Les nacionalitats més comuns dels sol·licitants d’asil a l’Estat Espanyol són veneçolana, ucraïnesa i també siriana.

[ampliar notícia]

Jornada sobre les perspectives de futur de la ramaderia i la indústria agroalimentària demà a Mas Bové

21 de juny de 2017

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona, l’Associació de Veterinaris de Porcí de Catalunya i l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) organitzen una jornada demà dijous, 22 de juny, a l’escola agrària de Mas Bové de Constantí. S’iniciarà a dos quarts de nou del matí i l’objectiu és debatre sobre el futur de la ramaderia i la indústria agroalimentària al nostre territori.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 101 de 213