Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

L´Ajuntament de Constantí contracta un servei especial de guarda rural

19 d'agost de 2015

El passat 18 d’agost va tenir lloc la presentació del nou servei de guarda rural contractat per l’Ajuntament de Constantí per tal vigilar específicament l’entorn rural. L’empresa Segurcamp Vigilància i Seguretat prestarà aquest servei durant dos mesos, del 19 d’agost al 18 d’octubre, amb una dedicació de 40 hores setmanals, de dilluns a diumenge i en horari indeterminat.

[ampliar notícia]

Cicle de Cinema a la Fresca per a les nits d´estiu

3 d'agost de 2015

A partir d'aquesta setmana i durant el que resta d’estiu, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí ha programat un cicle de Cinema a la Fresca. Amb l’objectiu d’ampliar l’oferta d’oci en unes dates que disposem de més hores lliures, es podrà gaudir d’una programació de cinema a l’aire lliure i oberta a tothom, destinada a posar a l’abast d’un públic familiar les darreres estrenes de la cartellera comercial.

[ampliar notícia]

S´entreguen els diplomes del curs de premonitors organitzat per Joventut

2 d'agost de 2015

Coincidint amb l’acabament del curs, aquest divendres 31 de juliol s’ha fet l’acte d’entrega de diplomes als joves que durant tot aquets últim mes han participat del curs de premonitors en temps de lleure. L’acte ha comptat amb la presència de diversos representants municipals, encapçalats per l’alcalde Oscar Sánchez.

[ampliar notícia]

Tot a punt per la Festa Major d’Estiu de Constantí

30 de juliol de 2015

Tot és a punt per la Festa Major de Sant Feliu a Constantí. Prop de 50 activitats conformen la programació d’aquest any, que es concentrarà bàsicament entre el divendres 31 de juliol i el diumenge 2 d’agost, tot i que abans ja hi ha hagut algunes activitats prèvies com el concert a la vi·la romana de Centcelles o les 24 hores de Futbol Sala.

[ampliar notícia]

Concert de Quartet Versus a la vil·la romana de Centcelles

28 de juliol de 2015

Aquest dimarts 28 de juliol a les 20 hores tindrà lloc un dels actes previs a la Festa Major de Constantí que més bona acollida ha tingut en les darreres edicions. Es tracta del concert de música clàssica que, un any més, acollirà el marc incomparable de la vil•la romana de Centcelles. L’esdeveniment musical l’organitza l’associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col•laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

[ampliar notícia]

Es presenten els treballadors contractats amb els Plans d’Ocupació locals

27 de juliol de 2015

Aquest dilluns 27 de juliol han començat a prestar els seu serveis 10 de les persones contractades amb els plans d’ocupació locals 2014-2015 de l’Ajuntament de Constantí. L’acte de presentació dels nous treballador s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Properament està previst que s’incorporin també als seus llocs de treball 6 persones més.

[ampliar notícia]

Comencen els actes previs a la Festa Major d’Estiu

24 de juliol de 2015

Aquest cap de setmana començaran els actes previs a la Festa major d’Estiu de Constantí, la Festa de Sant Feliu. Com ja és habitual, les 24 hores de Futbol Sala donaran el tret de sortida a una setmana d’activitats que s’allargaran fins el diumenge 2 d’agost. Serà aquest divendres 24 de juliol, el mateix dia que se celebrarà la cloenda de les Sardanes a la Fresca que ha organitzat el Sindicat Agrícola.

[ampliar notícia]

El Govern es compromet a garantir "màxima transparència" en la informació de la qualitat de l'aire al Camp de Tarragona

17 de juliol de 2015

La taula de la qualitat de l’aire del camp de Tarragona ha quedat constituïda aquest passat 15 de juliol amb l’objectiu d’ampliar el nombre de controls i la seva política de transparència. Constantí, junt amb El Morell, Perafort, Vila-seca, La Canonja i Tarragona. El conseller Santi Vila va avançar que aquesta taula es reunirà dues vegades a l’any per estudiar els resultats de l’estudi i afegir periòdicament els elements contaminants a estudiar fins el 2017. En aquest sentit, Constantí i Perafort són els dos municipis on ja s’estan estant estudiant l’índex de butadiè.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí presenta el nou cartipàs municipal

8 de juliol de 2015

L’Ajuntament de Constantí ha celebrat aquest dimarts 7 de juliol el primer ple del mandat municipal després de la constitució del nou consistori el passat 13 de juny. Un total de 5 cares noves s’estrenaven com a nous regidors al plenari municipal en una sessió que entre d’altres qüestions va servir per donar compte de la delegació de les competències en favor dels càrrecs electes de l’equip de govern. Després de l’acord de govern al que van arribar PSC i Units pel Canvi, la distribució de les àrees de govern ha quedat de la següent manera: l’alcalde, Oscar Sánchez, es farà càrrec de les àrees de Governació, Seguretat, Urbanisme, Promoció Turística, Relacions amb el Polígon Industrial, Comunicació i Noves tecnologies.

[ampliar notícia]

ICV i ERC reclamen que l’Ajuntament de Constantí recuperi les contraprestacions econòmiques de la Incineradora de Residus Especials

8 de juliol de 2015

Aquest matí, davant de les instal·lacions de la incineradora de Residus Especials, el regidor de l'Ajuntament de Constantí per ICV, Ruben Gras, i la diputada al Parlament, Hortènsia Grau, han reclamat la recuperació de les contraprestacions per al municipi que varen ser pactades en el seu dia entre l’Ajuntament de Constantí i l’Agència Catalana de Residus de la Generalitat per la instal·lació de la planta. ICV-EUIA exigeix recuperar aquestes contraprestacions que l'Ajuntament ha perdut amb la privatització de la planta, tenint en compte que l’empresa compradora SARPI pensa ampliar el volum de residus a incinerar.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 124 de 180