Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Més de 180 persones inscrites a la II Caminada de Primavera

12 de maig de 2017

Més de 180 persones s’han inscrit a la II Caminada de Primavera organitzada per l’Ajuntament de Constantí per aquest proper diumenge 14 de maig. La marxa sortirà a les 10 del matí des del Parc de la Muralla i arribarà fins a la Torre de Fàbregues. En aquesta ocasió, hi haurà també un dinar popular al davant del Mas de Sant Ramon. La caminada comptarà amb les explicacions del guia cultural, l’historiador Ricard Escarré.

[ampliar notícia]

L'aeroport ofereix un 30% més de places aquest estiu i preveu superar el milió de passatgers

12 de maig de 2017

L'aeroport de les nostres comarques torna a fer créixer la seva oferta per a la campanya d'estiu i oferirà un 30% més de places que l'any passat, quan es van oferir 831.492 seients. La previsió és superar el milió de passatgers durant el 2017, recuperant la mitjana d'anys enrere quan Ryanair tenia una quota d’entre el 70% i el 75% a les instal·lacions.

[ampliar notícia]

Simulacre d'operació policial a l'Estació d'Alta Velocitat del Camp de Tarragona

12 de maig de 2017

El Departament d’Interior, a través de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC), conjuntament amb Adif i Renfe han organitzat aquesta passada matinada, fora de l’horari d’obertura al públic, el primer simulacre de gran operatiu policial a les instal·lacions de l’estació de trens d’alta velocitat del Camp de Tarragona, a la Secuita.

[ampliar notícia]

Un debat inaugural sobre l’emperador Adrià donarà el tret de sortida a Tàrraco Viva

12 de maig de 2017

Un debat inaugural sobre l’emperador Adrià donarà el tret de sortida a Tàrraco Viva. Tindrà lloc aquest diumenge, a les 12 h, al pretori romà de Tarragona. Hi prendran part especialistes sobre Gràcia i Roma amb la idea de debatre sobre la complexitat del Món Antic.

[ampliar notícia]

Es presenta la primera edició de la ruta "Constantí DTapes"

11 de maig de 2017

Avui dijous s'ha presentat la primera edició de la ruta "Constantí DTapes" que s'iniciarà oficialment aquest divendres 12 de maig, organitzat per la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. La presentació s'ha fet a la Sala de Plens de l'Ajuntament amb la presència de l'alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, Dani Jordana en representació de la Unió de Botiguers de Constantí, i la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Dolors Fortuny.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí inicia un porta a porta per presentar el servei de suport a les comunitats de veïns i veïnes

11 de maig de 2017

L’Ajuntament de Constantí, a través d’una subvenció de l’Agència d’Habitatge de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, promou un Servei per donar suport a les comunitats de veïns i veïnes, principalment al barri de Centcelles, amb l’objectiu de promoure l’organització de totes les escales, per tal que els permeti gestionar els espais comuns i millorar la convivència.

[ampliar notícia]

Preacord per l'ERO de Bic Graphic Tarragona que rebaixa els acomiadaments i accepta prejubilacions

11 de maig de 2017

El comitè d'empresa dels treballadors i la direcció de Bic Graphic han firmat un preacord per l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que està previst a la planta de Tarragona. Les condicions pactades rebaixen de 136 a 120 el nombre de llocs de treball afectats per l'ERO, s'acceptarà voluntarietat per acollir-s'hi i se n'ha exclòs alguns col·lectius.

[ampliar notícia]

Una marxa lenta dels treballadors de Bic Graphic col·lapsa l'autovia de Salou i l'N-340 a Tarragona

10 de maig de 2017

Els treballadors de Bic Graphic a Tarragona han protagonitzat una marxa lenta aquest dimarts al migdia que ha col·lapsat l’autovia de Salou -la C31b- i l’N-340, dues vies molt transitades de l’extraradi de la ciutat. Els empleats han deixat la planta parada i han sortit a la carretera, en la segona jornada de vaga convocada en contra de l’ERO que afecta 136 empleats d’aquesta fàbrica on es fan productes promocionals, com encenedors i bolígrafs.

[ampliar notícia]

Tarragona és la demarcació catalana amb més banderes blaves a les platges

10 de maig de 2017

Tarragona és la demarcació catalana guardonada amb més banderes blaves per les seves platges. En total n’ha obtingut 42, dues més que l’any passat. Les novetats respecte el 2015 han estat les distincions de les Platges de Casa dels Lladres de Montroig del Camp i la de Riumar a Deltebre, que no havien estat guardonades l’any passat.

[ampliar notícia]

Aula per a la Gent Gran avui al Sindicat amb una conferència sobre energies alternatives

10 de maig de 2017

El Sindicat Agrícola de Constantí acull avui dimecres, 10 de maig, una nova sessió de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. En aquesta ocasió, el professor del departament d’Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili, Laureano Jiménez, pronunciarà una conferència que porta per títol “Energies alternatives són la solució?”.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 124 de 222