Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

El CEIP Centcelles de Constantí coordinarà un projecte europeu sobre el medi ambient

25 d'octubre de 2011

El CEIP Centcelles de Constantí inicia aquesta setmana la seva participació en un nou projecte d’intercanvi i cooperació emmarcat en el programa Comenius, finançat per la Unió Europea. Aquest matí s’ha fet, ales instal·lacions del centre, l’acte de recepció oficial dels professors de les escoles que prendran part del projecte, procedents de països com Finlàndia, Àustria, Irlanda, Anglaterra i França.

[ampliar notícia]

S’estrenen les Jornades d’Història “75 anys de la Guerra Civil” a Constantí

18 d'octubre de 2011

Amb ocasió del 75è aniversari de l’inici de la Guerra Civil, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí inicia aquesta setmana un cicle d’activitats dedicades a aquest esdeveniment històric, amb l’objectiu de reflexionar sobre l’impacte que la Guerra Civil (1936-39) va tenir a la població de Constantí i adreçades a un públic ampli i variat.

[ampliar notícia]

Constantí serà una de les subseus dels Jocs del Mediterrani 2017

17 d'octubre de 2011

Tarragona va ser escollida el passat dissabte com a seu dels propers Jocs del Mediterrani del 2017. A Constantí es va seguir amb molta atenció aquest esdeveniment perquè la designació de Tarragona implicava també que el Pavelló Poliesportiu de Constantí sigui una de les 12 subseus, en aquest cas acollint les proves d’haltereofília.

[ampliar notícia]

Mor a Tarragona el Doctor Aleu, il·lustre constantinenc

17 d'octubre de 2011

El passat divendres moria a Tarragona el Dr. Miquel Aleu a l’edat de 101 anys, un dels personatge històrics més importants del darrer segle a Constantí i al Camp de Tarragona en general. Nascut a Constantí el 7 de juny de 1910, a banda de desenvolupar la seva feina com a a metge durant dècades i d’ocupar diversos càrrecs polítics o culturals, va destacar per la seva tasca d’investigació i documentació dels fets històrics més importats succeïts a Constantí i a Tarragona. Des de l’any passat la seva biblioteca particular, formada per més de 4000 llibres, va ser donada a l’Ajuntament de Constantí, i a l’Arxiu Històric Municipal s'ha constituït un fons documental específic que porta el seu nom.

[ampliar notícia]

El C.E.Constantí rep un dels premis “Auriga Fuscus” del Consell Esportiu del Tarragonès

10 d'octubre de 2011

El Centre d’Esports Constantí va rebre el passat divendres un dels Premis Auriga Fvscvs, que atorga el Condell Esportiu del Tarragonès. El premi, un reconeixement a la trajectòria esportiva del club de futbol constantinenc, va ser proposat per la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Constantí per la bona feina i els mèrits realitzats per l’entitat en la promoció de l’esport.

[ampliar notícia]

Un projecte desenvolupat pel CEIP Mn. Ramon Bergadà rep un reconeixement internacional

10 d'octubre de 2011

El projecte “Entreculturas” desenvolupat de forma conjunta entre el col·legi Mn. Ramon Bergadà de Constantí i la Escuela Parroquial Nuestra Señora del Pilar de Araure, de Venezuela ha rebut el Premio Internacional Educared 2011, que atorga la fundació de Telefónica.

[ampliar notícia]

Comencen els cursos de l'Escola d'Adults municipal

5 d'octubre de 2011

L’Escola Municipal d’Adults de Constantí ha iniciat aquest dilluns les classes del curs 2011-2012. Aquest servei municipal manté la seva oferta formativa respecte al curs anterior, una oferta formativa que dóna cobertura a un ampli sector de la població, i que inclou des dels cursos d’alfabetització inicial fins a la preparació per al graduat, batxillerat o proves d’accés a grau superior. Els cursos amb una major demanda han estat els de català, informàtica i anglès, i després del període d’inscripcions es preveu que uns 350 alumnes, la majoria dones, participaran dels diferents cursos i tallers que s’ofereixen.

[ampliar notícia]

S’estrena la nova programació de temporada a Constantí Ràdio

3 d'octubre de 2011

Constantí Ràdio inicia avui la nova programació de la temporada 2011-2012. Amb la nova programació, l’emissora local dóna un pas més en la seva tasca de divulgació de la informació local i comarcal i estrenarà tota una sèrie de novetats que tenen com a aposta principal el nou magazine matinal “Un dia més”, un programa que s’emetrà de dilluns a divendres a les 12 del migdia i que oferirà diverses seccions relacionades amb els temes d’actualitat, opinió, cultura, societat i noves tecnologies. L’Informatiu, que es manté cada dia a les 13 hores i redifusió a les 18 hores, i que passa a ser un butlletí íntegrament d’informació local i comarcal completa la proposta informativa i l’eix central de la programació dels matins.

[ampliar notícia]

El Ple de l’Ajuntament de Constantí rebutja les retallades en Ensenyament i defensa la immersió lingüística

30 de setembre de 2011

El debat sobre les retallades a l’Ensenyament i el model d’immersió lingüística a les escoles va centrar ahir bona part del Ple de l’Ajuntament de Constantí. Les retallades aplicades pel Departament d’Ensenyament implicaran un reducció de la subvenció que ha de percebre la Llar d’Infants municipal corresponent al curs 2020-2011, una quantitat que es reduirà en 200 euros, passant dels 1800 que es rebien per alumne en cursos anteriors, als 1600 euros per alumne que es pagaran en concepte del curs anterior. De manera unànime tots els grups municipals van rebutjar aquesta mesura tenint en compte que aquesta rebaixa, aplicada unilateralment pel Departament d’Ensenyament, té caràcter retroactiu, en referència a uns diners que ja es tenien aprovats en el curs anterior, i per tant amb els que ja es comptava.

[ampliar notícia]

S’inicien els entrenaments de l’Escola de Tecnificació del FC Barcelona a Constantí

27 de setembre de 2011

Un centenar de nens d’entre 4 i 13 anys van prendre part aquest dilluns 26 de setembre de la sessió inaugural del centre de tecnificació de l’escola del FC Barcelona a Constantí. El camp de futbol municipal de la coma serà cada dilluns i fins el proper mes de juny l’escenari d’aquests entrenaments, dirigits a millorar la tècnica i capacitat futbolística dels nens inscrits.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 124 de 146