Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

"Centcelles, el nostre objectiu", una aproximació a la vil·la de Centcelles per les escoles de Constantí

19 de juny de 2013

Descobrir i posar a l’abast de la població escolar de Constantí un dels seus monuments més importants és el principal objectiu del projecte "Centcelles, el nostre objectiu" que ahir es va presentar a la vil•la romana de Centcelles, i que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Constantí i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, amb la participació de tots els centres formatius del municipi, CEIP Mn. Ramon Bergadà, CEIP Centcelles, IES Constantí i col•legi Turó.

[ampliar notícia]

L’Exposició “Veïns a la Fresca”, prorrogada fins el 5 d’agost

18 de juny de 2013

L’èxit i la bona acollida que ha tingut l’Exposició “Veïns a la Fresca” des de la seva inauguració ha fet que des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí s’hagi decidit prorrogar la proposta fins el mes d’agost, coincidint amb la cloenda de la Festa Major d’Estiu. Durant els darrers dos mesos, el ressó mediàtic i l’expectació generada per l’exposició ha motivat els mateixos veïns dels carrers a demanar que la iniciativa es perllongui un parell de mesos més.

[ampliar notícia]

Acte de cloenda del curs a l’Escola d’Adults

17 de juny de 2013

El passat divendres 14 de juny l’Escola d’Adults de Constantí va posar el punt i final al curs 2012-2013 amb l’habitual acte de cloenda i l’entrega de diplomes als alumnes, un acte que es va fer a la Plaça de l’Hospital, al davant de la Biblioteca. Una àmplia representació d’alumnes dels diferents cursos que s’han desenvolupat al llarg de l’any van recollir els seus corresponents diplomes de mans dels professors de l’Escola i d’una representació del consistori municipal, a més de la presència del coordinador del CPNL, Xavier Brotons. L’acte va finalitzar amb una representació teatral a càrrec de diversos alumnes que han participat als cursos de català.

[ampliar notícia]

Conveni de col•laboarció amb el Consell Comarcal per estimular l’ocupació

12 de juny de 2013

Treballar conjuntament per fomentar l’ocupació i plantar cara a l’atur és l’objectiu principal del conveni de col·laboració que ahir van signar l’Ajuntament de Constantí i el Consell Comarcal del Tarragonès. Aquest conveni suposa prorrogar la col·laboració que manté el consistori amb l’ens comarcal en materia d’inserció laboral.

[ampliar notícia]

Trobada de penyes Barcelonistes a Constantí

11 de juny de 2013

La Penya Barcelonista de Constantí va organitzar el passat diumenge 9 de juny la XII edició de la Trobada de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord, una cita que va reunir penyistes i representants d’unes 30 penyes de diferents poblacions de la demarcació. Prop de 300 persones van participar d’aquesta Trobada, en la que també hi va haver representants del F.C.Barcelona, com el seu vice-president Jordi Cardoner, ex-jugadors del club com Josep Seguer o Salvador Sadurní i diverses autoritats polítiques locals i comarcals.

[ampliar notícia]

Obertes les inscripcions per al Casal d´Estiu municipal 2013

6 de juny de 2013

Aquesta setmana ha començat el procés d’inscricpió per a participar de les activitats del Casal d’Estiu municipal, que organitzen conjuntament les àrees d'Esport, Serveis Socials i Joventut de l’Ajuntament de Constantí. Fins el proper divendres 14 de juny es poden inscriure al Casal d’Estiu tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2001 i 2008. El Casal d’Estiu municipal es durà a terme entre els dies 25 de juny i 26 de juliol, un total de 5 setmanes.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 124 de 162