Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

L'Ajuntament de Constantí aclareix que no ha donat cap permís per obrir una mesquita

26 de novembre de 2009

L’Ajuntament de Constantí va deixar clar que en cap cas s’ha donat permís per l’obertura d’un centre religiós. Una associació sociocultural es va adreçar a l’Ajuntament per sol·licitar les llicències oportunes per poder obrir un centre cultural en el que s’impartirien classes d’àrab, català i castellà, i on s’organitzarien diverses activitats d’integració. Es tracta d’una activitat qualificada d’innòcua i en cap cas destinada a la pràctica d’activitats religioses o de culte.

[ampliar notícia]

Constantí diu "no" a la violència de gènere

24 de novembre de 2009

El dimecres 25 de novembre se celebra el Dia Internacional contra la violència de gènere. Per sumar-se als actes reivindicatius que centraran aquesta jornada, l’Ajuntament de Constantí ha organitzat tot un seguit d’activitats de sensibilització que començaran el dimarts dia 24, amb una xerrada a la Sala de Plens de l’Ajuntament i que portarà per títol: "Mesures d’autoprotecció per a dones". Anirà a càrrec de l’Oficina d’Atenció a la Víctima de l’Àrea Bàsica Policial del Tarragonès dels Mossos d‘Esquadra.

[ampliar notícia]

Un centenar de persones participen a la Caminada de Tardor: Tarragona-Centcelles

20 de novembre de 2009

El passat divendres 20 de novembre es va dur a terme la Caminada de Tardor, organitzada pel Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal del Tarragonès. L'expedició es va concentrar al davant de la Tabacalera, a Tarragona, des d'on van iniciar el recorregut que els va portar fins a la vil·la romana de Centcelles, a Constantí.

[ampliar notícia]

'Constantí Decideix' organitza una jornada de suport a la Consulta Popular

20 de novembre de 2009

El passat divendres 20 de novembre va tenir lloc a Constantí una jornada de suport a la Consulta Popular sobre la independència que es farà al municipi el proper dia 13 de desembre. Les activitats, organitzades per la plataforma Constantí Decideix, van començar amb una ponència al Sindicat Agrícola que va comptar amb la participació d’Uriel Bertran, membre de la Comissió de la Consulta d'Arenys de Munt, Jaume Renyer, professor de Dret Administratiu a la URV, i Jordi Sendra, Regidor de l’Ajuntament de Tarragona.

[ampliar notícia]

L'Ajuntament de Constantí dóna suport a la consulta popular

13 de novembre de 2009

L’Ajuntament de Constantí donarà suport a la celebració d’una consulta popular sobre el dret a decidir. Aquest va ser el punt més important del ple ordinari celebrat el dijous 12 de novembre a l’ajuntament. Els grups municipals d'ERC, CIU i el regidor no adscrit van presentar aquesta moció al Ple per a donar suport a la iniciativa plantejada des de la comissió ciutadana creada a Constantí sota la denominació Constantí decideix, i que vol impulsar una consulta popular el proper 13 de desembre. La moció va ser aprovada amb els vots favorables dels membres de l’actual equip de govern: ERC, CiU i el regidor no adscrit. Els regidors de l’oposició, PSC es van abstenir i el regidor del PP va votar-hi en contra.

[ampliar notícia]

Agrusolpi inaugura l'Escola de Soldadors

7 de novembre de 2009

L’empresa de soldadura Agrusolpi ha inaugurat aquesta setmana al Polígon de Riu Clar la seva escola de soldadura d’oleoductes i gasoductes, en la que també participa activament l’Ajuntament de Constantí. Es tracta d’una obra social inclosa en el programa de subvencions del Servei d’Ocupació de Catalunya i en la que s’acolliran de manera gratuïta 14 alumnes, alguns d’ells de Constantí. L’empresa, dirigida per Juan Antonio Laguna, garanteix que el 60% de l’alumnat passi a formar part de la seva plantilla un cop finalitzat el curs, mentre que el 40% restant tindrà el títol de soldador homologat pel Departament de Treball.

[ampliar notícia]

Les primeres Jornades de Bones Pràctiques d'Inclusió Social posen el seu punt i final

5 de novembre de 2009

El passat dijous 5 de novembre es va fer a la Sala del Centre Parroquial de Constantí la cloenda de les primeres Jornades de Bones Pràctiques d’Inclusió Social,organitzades per l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Caritas i el suport del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat. Aquesta segona part de les jornades va estar centrada en una taula rodona sobre l’acció social a Constantí, amb la participació de diversos agents socials coneixedors de la realitat del municipi.

[ampliar notícia]

Donació del fons documental del Doctor Aleu a l'Ajuntament de Constantí

4 de novembre de 2009

El passat dilluns 2 de novembre va tenir lloc a Tarragona l'acte de signatura del contracte de donació a l'Ajuntament de Constantí de la biblioteca particular del Dr. Aleu. Es tracta de prop de 4000 llibres que el conegut metge de Constantí de 99 anys d'edat ha anat adquirint al llarg de la seva vida, des dels manuals d'escola de quan era petit fins a les publicacions més actuals. Entre les obres de major interès hi destaquen les d'autors d'àmbit local i comarcal com Hernández Sanahuja, Serra Vilaró, Sanç Capdevila, Salvador Vilaseca, Emili Morera i Adolf Schulten, entre molts d'altres, i col·leccions força completes de les edicions de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense i de la Col·lecció Ramon Berenguer IV de la Diputació de Tarragona.

[ampliar notícia]

Castanyes, panellets i festa a Constantí

30 d'octubre de 2009

Constantí va celebrar el passat divendres 30 d’octubre la festa de la castanyada amb tot un seguit d’activitats lúdiques i festives que van començar amb una cercavila a càrrec de l’Associació de Joves Constaninencs la Golfa i del grup dels Grallers de la Secuita. Durant tota la tarda l’ambient de la castanyada es va viure amb les diverses paradetes que es van ubicar a la Plaça de les Escoles Velles, amb la participació del Centre Obert, Esplai Tots Constantinencs i La Golfa.En aquesta plaça també es va oferir un espectacle infantil amb el Grup d’animació Rodamón.

[ampliar notícia]


primer enrera
Pàgina 124 de 124