Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Trànsit posa en marxa la segona fase del dispositiu especial amb motiu de la Setmana Santa

13 d'abril de 2017

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, posa en marxa aquest dijous a les tres de la tarda la segona fase del dispositiu especial de trànsit amb motiu de la Setmana Santa 2017, que finalitzarà dilluns, 17 d’abril, a les dotze de la nit.

[ampliar notícia]

Els preus es mantenen plans al març a la demarcació de Tarragona i situen la taxa d'inflació anual en el 2,8%

13 d'abril de 2017

Els preus al març s'han mantingut plans en relació amb el mes de febrer a les comarques tarragonines i han deixat una taxa d'inflació anual del 2,8%, set dècimes per sota de la registrada al febrer (3,5%), segons les dades publicades aquest dimecres per l'Institut d'Estadística espanyol. La taxa d'inflació de Tarragona se situa tres dècimes per sobre de la registrada en el conjunt de Catalunya, on els preus també s'han mantingut plans en relació amb el febrer.

[ampliar notícia]

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) del CAP de Constantí veurà incrementats els seus recursos amb 30.000 euros

12 d'abril de 2017

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) del CAP de Constantí veurà incrementats els seus recursos amb 30.000 euros, gràcies al nou model de distribució pressupostària que aplica el Departament de Salut de la Generalitat per tal de combatre les desigualtats en salut de la població. El nou model s’aplicarà en un total de quinze equips d’atenció primària de la regió sanitària del Camp de Tarragona i en cinc més de les Terres de l’Ebre amb una aportació total d’1 milió 654.000 euros. Es tracta dels centres que Salut ha detectat que tenen un finançament insuficient i que, per tant, els hi toca rebre un increment.

[ampliar notícia]

Una parella de Constantí estrena el nou registre de parelles estables de Justícia a Tarragona

12 d'abril de 2017

Una parella de Constantí ha estrenat aquest matí el nou registre de parelles estables del departament de Justícia de la Generalitat a Tarragona. Són la Raquel i l’Antonio. Tenen 42 i 34 anys, són pares de la Zaira i l’Izan, i no estan casats. La inscripció és gratuïta i l’han fet presencialment, als Serveis Territorials de Justícia a Tarragona.

[ampliar notícia]

L'aeroport de Reus tanca el març amb més d'11.600 passatgers, un 4% més que el 2016

12 d'abril de 2017

L'aeroport de les nostres comarques ha tancat el mes de març amb un nou increment de passatgers respecte l'any 2016. En el darrer mes han passat per la infraestructura de la capital del Baix Camp un total d'11.613 passatgers, un 4,1% més que en el mateix període de l'any anterior. Pel que fa al nombre d'operacions, a l'aeroport es van fer 979 moviments, un 29,3% més que el mes de març del 2016.

[ampliar notícia]

Obertes les inscripcions per la 4a Cursa Popular de Constantí

12 d'abril de 2017

El pròxim diumenge 4 de juny tindrà lloc la 4ª Cursa Popular de Constantí. Després de l'èxit de participació de les anteriors edicions, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Constantí organitza la 4a edició d'aquest esdeveniment esportiu, que tornarà a tenir caràcter benèfic, i és que la cursa destinarà part dels seus ingressos a la Fundació Lluita contra l'Esclerosi Múltiple.

[ampliar notícia]

Fundación Repsol dóna suport a tres projectes socials de voluntaris emprenedors de Tarragona

12 d'abril de 2017

Fundación Repsol ha desenvolupat a la província de Tarragona el projecte Transforma tu energía, una innovadora activitat de voluntariat en què els propis voluntaris dissenyen un projecte solidari que tingui un impacte social positiu en l’entorn.

[ampliar notícia]

El municipal de La Coma viu avui la darrera jornada de partits del Mundialito

12 d'abril de 2017

El Municipal de La Coma viu avui la darrera jornada de partits del Mundialito infantil de Futbol. Des del passat diumenge 9 d’abril el camp de futbol municipal ha estat una de les subseus d’aquest gran esdeveniment esportiu que ha portat fins a Constantí la presència d’equips com l’Atlético de Madrid, el València, el Getafe, el Schalke 04 o el PSv Eindhoven, en categoria infantil.

[ampliar notícia]

El Municipal de La Coma viu avui la jornada central del Mundialito

11 d'abril de 2017

El Camp de Futbol Municipal de la Coma viu avui la jornada central del Mundialito Infantil de Futbol que s'està celebrant durant tota la setmana, amb Constantí com una de les subseus. Durant aquest matí han disputat els seus partits equips com l'Atlético de Madrid o el Getafe, i al llarg de la tarda es podrà veure al PSV Eindhoven holandès o el Schalke 04 alemany.

[ampliar notícia]

Constantí disposarà d'una passera de formigó per travessar el riu Francolí

11 d'abril de 2017

Constantí disposarà d'una passera de formigó per travessar el riu Francolí. El Consell Comarcal del Tarragonès construirà aquestes estructures de fusta i formigó en cinc municipis del Tarragonès per travessar el pas dels dos principals rius de la demarcació, el Francolí i el Gaià. A banda de Constantí, els altres municipis que disposaran d'aquesta passera són Tarragona, El Morell, la Riera de Gaià i El Catllar.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 143 de 232