Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Exitosa participació de la patinadora constantinenca Andrea Corral al Campionat d’Espanya

19 d'octubre de 2016

El passats dies 14 i 15 d’octubre es va celebrar a Vélez (Màlaga) el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic Infantil 2016 amb la presència de la patinadora constantinenca Andrea Corral. La nostra patinadora va obtenir una magnífica quinzena posició en aquest campionat, que aplegava les millors patinadores estatals en aquesta categoria.

[ampliar notícia]

Reunió de seguiment del Pla Educatiu d’entorn i presentació de les accions del curs 2016-17

18 d'octubre de 2016

La setmana passada es va celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament la reunió de seguiment del Pla Educatiu d’entorn que s’està desenvolupant a Constantí, amb l’objectiu de fer balanç de les actuacions realitzades durant el curs passat i presentar les principals actuacions que es desenvoluparan durant el curs 2016-2017. La reunió va comptar amb representants de les entitats, associacions i organismes que intervenen en l’àmbit socioeducatiu al municipi (Ajuntament, Departament d’Ensenyament, centres educatius i altres departaments o institucions).

[ampliar notícia]

Es presenta el número 32 dels “Estudis de Constantí”

17 d'octubre de 2016

El passat divendres 14 d’octubre tenia lloc la presentació del número 32 dels “Estudis de Constantí” en un acte celebrat a la Biblioteca Municipal. La presentació va anar a càrrec de la cap d’estudis de l’Institut de Constantí, Mercè Grané, acompanyada de l’alcalde, Oscar Sánchez i la regidora de Cultura, Dolors Fortuny. A l’acte també van assistir tots els autors dels articles inclosos en la publicació d’aquest any. El contingut d’aquest número 32 dels “Estudis de Constantí” conté un parell d’articles de l’arqueòleg Lluís Papiol, l’un amb el catàleg de totes les vil•les romanes existents al terme de Constantí, de les quals, algunes han estat descobertes recentment i es donen a conèixer públicament per primera vegada.

[ampliar notícia]

Finalitzen les obres de la 2a fase de restauració del Pont de les Caixes

10 d'octubre de 2016

Aquesta passada setmana han finalitzat les obres de la segona fase de la restauració del Pont de les Caixes de Constantí. Els treballs d’aquesta segona fase han permès millorar i adequar tot l’entorn i els accessos al monument i convertir-lo en un espai apte per a ser visitable per al públic. D’aquesta manera, s’ha delimitat de forma clara tot el perímetre del terreny on es troba el Pont, amb un tancament en forma de tanca perimetral i s’ha pavimentat tot el terreny de la finca, a més de col•locar taules i diversos bancs de formigó. També s’ha procedit a tallar i podar tots els arbres que es consideraven nocius per al monument i l’adequació de l’entorn.

[ampliar notícia]

Comencen a treballar les persones contractades amb els Plans d’Ocupació locals

4 d'octubre de 2016

Aquest passat mes de setembre han començat a prestar els seus serveis les 15 persones contractades en el primer torn dels plans d’ocupació locals 2016-2017 de l’Ajuntament de Constantí. Els llocs de treball assignats estan relacionats amb el manteniment i conservació d’equipaments,espais públics i zones verdes del municipi, treballs de manteniment de la via pública, i altres treballs de conservació i reparació de mobiliari urbà i d’instal•lacions i edificis municipals

[ampliar notícia]

L’ Ajuntament de Constantí aprova els comptes generals del 2015 amb resultats positius

30 de setembre de 2016

L’Ajuntament de Constantí va aprovar en Ple celebrat aquest dijous 29 de setembre el compte general del consistori corresponent a l’any 2015. Tots els grups municipals van votar favorablement a l’aprovació d’aquest compte general del passat exercici.

[ampliar notícia]

Nou Taller de Batucada a l’Escola Municipal de Música

28 de setembre de 2016

L’Escola municipal de música “Rafael Gibert Recasens” oferirà aquest any una novetat entre les activitats programades dins el seu projecte educatiu. Es tracta d’un Taller de Batucada adreçat a nois i noies d’entre 10 i 16 anys, tot i que també es podran inscriure joves de més edat. El Taller es realitzarà cada dimecres de 17.30 a 18.30 hores a l’Escola de Musica i el preu és només de 10 €uros anuals. El període d’inscripció ja és obert.

[ampliar notícia]

Comença un nou curs de tractament de residus

27 de setembre de 2016

Una quinzena d’alumnes van iniciar la passada setmana un curs intensiu de tractament de residus a Constantí. Es tracta d’un dels cursos organitzat per l’Oficina Municipal de Treball i va adreçat tant a persones treballadores com a aturats. El curs té una durada de trenta hores i finalitzarà el proper dia 4 d’’octubre.

[ampliar notícia]

Èxit de participació a la 34a edició de l´Aplec de la Sardana

26 de setembre de 2016

El Parc de les Escoles Velles va ser l’escenari aquest passat diumenge 25 de setembre d’una nova edició de l’Aplec de la sardana Vila de Constantí, una de les cites culturals tradicionals amb l’arribada de la tardor. Després que en les darreres edicions la pluja obligués a traslladar l’aplec al Pavelló Poliesportiu, aquest any el temps va acompanyar i la jornada es va desenvolupar a l’aire lliure amb tota normalitat.

[ampliar notícia]

La Caminada Popular farà un recorregut per la “Ruta de Sant Llorenç”

15 de setembre de 2016

Aquest dissabte 17 de setembre arriba una nova edició de la Caminada Popular a Constantí, que aquest any recorrerà l’anomenada “Ruta de Sant Llorenç”. Durant el recorregut es visitaran espais com el Mas de Serapi, la Creu de Salom, l’ermita medieval de Sant Llorenç, el Celler Experimental de la URV, el clot de Sanromà, les mines d’aigua o l’azina grossa

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 143 de 213