Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

La URV obre les seves portes als futurs estudiants

5 d'abril de 2017

Aules, laboratoris, CRAI, escoles tècniques i tots els espais dels campus que conformen la Universitat Rovira i Virgili han obert les seves portes avui dimecres, dia 5 d’abril; i també ho faran els propers dies 20 d’abril i 6 de maig perquè els futurs estudiants coneguin de primera mà com és estudiar a la URV.

[ampliar notícia]

La Biblioteca de Constantí celebra el Dia Internacional del Llibre infantil

5 d'abril de 2017

En el marc de les activitats culturals d’aquest mes d’abril, aquest dimarts dia 4 i coincidint amb el fet que el 2 d’abril es commemorava el Dia Internacional del Llibre Infantil la Biblioteca Municipal de Constantí va oferir una sessió especial de Bibliocontes.

[ampliar notícia]

Xerrada sobre podologia a la Biblioteca Municipal

4 d'abril de 2017

Prop d’una cinquantena de persones van assistir ahir a la xerrada informativa sobre salut i els principals problemes relacionats amb els mals de peus i la seva cura, organitzada per la Clínica Fisionatur de Constantí. La sessió va tenir lloc a la biblioteca municipal i va anar a càrrec de la podòloga, Judit Sangenis.

[ampliar notícia]

L'atur disminueix de 1.772 persones al març a Tarragona

4 d'abril de 2017

El nombre de persones inscrites a les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha disminuït de 1.772 persones al març en relació al febrer a la demarcació Tarragona, una reducció del 3,17%. La xifra de desocupats se situa en els 54.146. D'aquesta manera, les comarques meridionals trenquen la tendència de dos mesos d'augments de la desocupació.

[ampliar notícia]

L'escola Mossèn Ramon Bergadà se suma a la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física

4 d'abril de 2017

L'escola Mossèn Ramon Bergadà de Constantí se suma a la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física amb la programació de tot un seguit d'activitats esportives i saludables durant tota aquesta setmana. En aquest sentit, des d'avui dimarts i fins divendres, el centre ha proposat a les famílies i alumnes anar a l'escola amb patins, patinets, bicicleta, en tricicle o a peu; evitant els desplaçaments en cotxe. Des de l'escola es recorda que l'ús del casc és obligatori i, per sobre de tot, és un element de seguretat vital.

[ampliar notícia]

Sessió especial de Bibliocontes per celebrar el Dia Internacional del Llibre Infantil

4 d'abril de 2017

En el marc de les activitats culturals d'aquest mes d'abril, la Biblioteca Municipal de Constantí oferirà avui dimarts una sessió especial de Bibliocontes. Serà a les 17.45 h i es fa en celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil, que es commemora el 2 d’abril.

[ampliar notícia]

Repsol convoca dos nous cursos formatius

4 d'abril de 2017

L'empresa Repsol convoca dos nous cursos formatius. Es tracta d'un Curs d'Operador de Planta Química Ocupacional i d'un Cicle Formatiu de Grau Superior de Química (DUAL). Tots dos s'iniciaran al mes de setembre d'aquest 2017. Les persones interessades en aquesta oferta formativa cal que s'inscriguin abans del 23 d'abril, a través de la pàgina web www.repsol.com.

[ampliar notícia]

Protecció Civil posa en prealerta el pla CAMCAT per un vessament de fuel oil al pantalà de Repsol a Tarragona

4 d'abril de 2017

Protecció Civil de la Generalitat va activar en prealerta ahir a la tarda el Pla Especial d'Emergències per Contaminació de les Aigües Marines de Catalunya, el CAMCAT, a causa d'un vessament al pantalà de Repsol Petroli, a Tarragona.

[ampliar notícia]

Arriben els 24 primers interns des de Brians 2 a la presó de Mas d'Enric

4 d'abril de 2017

Tret de sortida al trasllat de presos des de Barcelona a Tarragona. Un total de 24 interns provinents de Brians 2 han ingressat a la presó de Mas d'Enric a Tarragona aquest dilluns al matí, en dos furgons dels Mossos d'Esquadra. Són els primers dels 450 reclusos que, de forma esglaonada, s'aniran traslladant al centre penitenciari tarragoní des d'ara i fins al mes de setembre.

[ampliar notícia]

L’exposició “Re-descobrint Centcelles” rebrà el Premi Musa d’exposicions en l’acte de lliurament dels XXIV Premis Auriga

3 d'abril de 2017

Demà dimarts, dia 4 d’abril a les 19.00 h, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona rebrà el Premi Musa d’exposicions sobre el món antic per l’exposició “Re-descobrint Centcelles”, en l’acte de lliurament dels XXIV Premis Auriga, que tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 154 de 241