Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

L´Exposició "Re-Descobrint Centcelles" rep el Premi Musa en la XXIV edició dels Premis Auriga

6 de setembre de 2016

L’exposició temporal "Re-descobrint Centcelles", del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, ha rebut el Premi Musa a la millor exposició sobre el món antic, concedit per la Revista Auriga, l’única publicació en català dedicada a la divulgació del món antic a Catalunya, en la XXIV edició dels seus premis.

[ampliar notícia]

L’exposició “Veïns a la Fresca” es podrà veure fins a l’1 de novembre

3 de setembre de 2016

L’exposició “Veïns a la Fresca” es podrà veure fins el proper 1 de novembre. Tot i que inicialment estava previst que les fotografies estiguessin exposades durant els mesos d’estiu, la bona acollida de la proposta ha fet que l’Ajuntament hagi decidit perllongar-la fins al novembre.

[ampliar notícia]

Reunió de coordinació i seguiment amb l’organització de Tarragona 2017

2 de setembre de 2016

L’organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 s’ha reunit durant el mes d’agost amb el municipi de Constantí en el marc de les trobades periòdiques de coordinació i seguiment dels projectes d’adequació i reforma de les instal·lacions esportives dels Jocs a les diferents seus.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí posa en marxa la Seu Electrònica

1 de setembre de 2016

Des d’aquesta setmana l’Ajuntament de Constantí posa a disposició dels ciutadans la Seu electrònica (http://constanti.eadministracio.cat) amb l’objectiu de facilitar i apropar els tràmits i serveis municipals al ciutadà

[ampliar notícia]

Tot a punt per la Festa Major d’Estiu de Constantí

29 de juliol de 2016

Tot és a punt per la Festa Major de Sant Feliu a Constantí. Més de 50 activitats conformen la programació d’aquest any, que es concentrarà bàsicament entre el divendres 29 de juliol i el dilluns 1 d’agost, tot i que abans ja hi ha hagut algunes activitats prèvies com les 24 hores de Futbol Sala, la III Nit de Danses de l’Esbart Dansaire Constantí “El Casino” o el concert a la vil•la de Centcelles previst pel dijous dia 28.

[ampliar notícia]

Concert a la vil•la romana de Centcelles com a preàmbul de la Festa Major

27 de juliol de 2016

Aquest dijous 28 de juliol a les 20 hores tindrà lloc un dels actes previs a la Festa Major de Constantí que més bona acollida ha tingut en les darreres edicions. Es tracta del concert de música clàssica que, un any més, acollirà el marc incomparable de la vil•la romana de Centcelles. L’esdeveniment musical l’organitza l’associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col•laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

[ampliar notícia]

Concurs Fotogràfic Instagram per la Festa Major d’Estiu

26 de juliol de 2016

Durant la Festa Major d’Estiu de Constantí tindrà lloc un concurs de Fotografia de l’aplicació mòbil Instagram. El tema de concurs és qualsevol fotografia que estigui relacionada amb els actes que conformen el Programa de la Festa Major d’aquest any. Durant tots els dies de la Festa Major es poden fotografiar i publicar les fotos dels actes a Instagram utilitzant l’etiqueta #fm16constanti .

[ampliar notícia]

Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Constantí s’uneixen per combatre l’ocupació irregular d’habitatges

20 de juliol de 2016

Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Constantí van aprovar ahir al vespre una moció conjunta per tal de combatre la problemàtica de l’ocupació irregular d’habitatges al municipi. Aquest era un dels punts més destacats de l’ordre del dia del Ple ordinari que es va celebrar aquest dimarts 19 de juliol.

[ampliar notícia]

Comencen les obres de la 2ª fase de restauració del Pont de les Caixes

18 de juliol de 2016

Ja han començat les obres de la segona fase de la restauració del Pont de les Caixes de Constantí. Després que durant el passat 2015 s’enllestissin les obres de la primera fase, que van permetre el reforçament de l’estructura del pont i la construcció d’una canalització amb un tub que recorre tota la part superior, durant els propers tres mesos s’executarà la segona fase d’aquesta restauració.

[ampliar notícia]

Inauguració de la 2a edició de l’Exposició “Veïns a la Fresca”

12 de juliol de 2016

Aquest proper dijous 14 de juliol a les 19.30 h. es farà la inauguració de l’exposició “Veïns a la Fresca”, amb un acte que tindrà lloc al carrer Major, davant de l’Ajuntament.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 154 de 222