Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Èxit d’assistència a la XV Festa de l’Oli nou

7 de desembre de 2015

Com cada primer diumenge del mes de desembre, Constantí va celebrar el passat 6 de desembre al matí la tradicional Festa de l’Oli Nou organitzada per la Cooperativa Agrícola “Sant Isidre”. La Festa de l’Oli Nou, que aquest any ha arribat a la seva XV edició, ha concentrat prop d’unes 600 persones al Pati de la Cooperativa,disposats a gaudir d’un bon esmorzar i a tastar l’oli de la nova collita. La Festa de l’Oli nou, que ja s’ha consolidat com un dels esdeveniments del calendari cultural i gastronòmic del municipi, ha comptat com és habitual amb l’acompanyament de la música tradicional de La Corranda.

[ampliar notícia]

L’encesa de llums marca l’inici del Nadal a Constantí

4 de desembre de 2015

L’encesa de les llums de Nadal va iniciar aquest dijous 3 de desembre al vespre la campanya nadalenca a Constantí, amb un acte que es va fer a la Plaça de les Escoles Velles i que va il·luminar un gran arbre de Nadal que durant totes aquesta festes guarnirà l’espai central d’aquesta plaça. Al llarg de les properes setmanes la decoració i les llums nadalenques il·luminaran també places i carrers del municipi.

[ampliar notícia]

Dos equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí classificats per al Campionat del Món “Miss Valentine”

3 de desembre de 2015

Dos dels equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí, l’equip “Manostijeras”(Infantil 12-14) i el Sènior, han aconseguit la classificació per al Campionat Internacional “Miss Valentine” que es durà a terme a Estònia entre els dies 11 i 14 de Febrer de 2016. Les gimnastes constantinenques van obtenir uns excel·lents resultats en la seva participació a la 1ª Fase de la Copa d’Espanya que es va fer a Múrcia els dies 6,7 i 8 de novembre, un fet que els hi ha donat aquesta classificació.

[ampliar notícia]

Comencen els Espais Educatius Familiars

3 de desembre de 2015

Un any més, les regidories d’Ensenyament i Serveis Socials de l’Ajuntament de Constantí han iniciat el projecte “Espais Educatius Familiars” que s’organitza conjuntament amb els diferents centres educatius del municipi en el marc del Pla Educatiu d ‘Entorn.

[ampliar notícia]

Marató Literària per col·laborar amb la Marató de TV3

1 de desembre de 2015

Constantí celebrarà aquest proper dijous dia 3 de desembre una Marató Literària a la Biblioteca municipal. Es tracta d’una de les activitats que es faran per col·laborar amb la marató d eTV3 que tindrà lloc el proper 13 de desembre i que enguany estarà dedicada a la divulgació i recaptació de fons per a la investigació científica de la diabetis i l’obesitat.

[ampliar notícia]

Centcelles celebra els 15 anys com a Patrimoni mundial

28 de novembre de 2015

Constantí ha celebrat aquest passat dissabte 28 de novembre el 15è aniversari de la Declaració de la vil·la de Centcelles com Patrimoni Mundial per part de la Unesco. Va ser el 30 de novembre de l’any 2000 quan el conjunt arqueològic romà de Tarraco va rebre aquest reconeixement internacional.

[ampliar notícia]

El Ple aprova l’Ordenança d’Administració electrònica, transparència i bon govern

27 de novembre de 2015

El Ple de l'Ajuntament de Constantí, en sessió celebrada el 26 de novembre, va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals l’Ordenança d'Administració Electrònica, transparència, accés, reutilització i bon govern. A partir de l’1 de gener de l’any 2016 els ajuntaments estan obligats a donar compliment de la Llei 19/2014 de 29 de desembre, de transparència i accés a la informació pública.

[ampliar notícia]

Constantí diu No a la violència de gènere

25 de novembre de 2015

Avui dimecres 25 de novembre es celebra el Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones. Per sumar-se als actes reivindicatius que centren la jornada, l’Ajuntament de Constantí ha organitzat aquesta setmana tot un seguit d’activitats que han tingut com a acte central la Lectura d’un Manifest institucional, que s’ha fet aquest migdia al davant de la Casa de la Vila.

[ampliar notícia]

Judit Pérez, de l’Institut de Constantí, 2on Premi d’Investigació de Batxillerat al Tarragonès

24 de novembre de 2015

El Consell Comarcal del Tarragonès va lliurar la setmana passada els premis corresponents a la 15a convocatòria del Premi d'Investigació de Batxillerat-Fundació Catalunya-La Pedrera i el Premi d'Investigació de Cicles Formatius de Grau Superior-Repsol.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí i l’Obra Social “la Caixa” col·laboren en el Programa de Beques Menjador i la Reposició de llibres a les Escoles

23 de novembre de 2015

L’Ajuntament de Constantí i l’Obra Social “La Caixa” han signat aquest dilluns 23 de novembre un conveni de col·laboració, en un acte que s’ha celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 161 de 222