Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Pacte per al desenvolupament de la Indústria Química

12 de juliol de 2010

Aquesta setmana s'ha fet a l’Ajuntament de Tarragona l’acte de constitució del pacte de progrés de la indústria química, amb l’objectiu d'unir esforços en la divulgació scoial de l’activitat de la indústria, questions mediamabientals i la seguretat. L’any 1991 es creava aquest pacte de progrés entre les indústries i els ajuntaments on es concentra gran part de la seva activitat, als que s’afegien més municipis l’any 1996, entre ells Consatntí.

[ampliar notícia]

XV edició del Mulla't per l'Esclerosi múltiple a Constantí

12 de juliol de 2010

Aquest diumenge se celebrarà la 15a edició del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, organitzat pel Club Esplai Constantí. Al llarg del dia es realitzaran diverses activitats lúdiques i esportives, concentrades a les instal·lacions del Club esplai. Des de diumenge al matí es jugarà el torneig de futbol-sala, i es faran campionats de tennis, ping-pong, curses de natació i partides simultànies d’escacs, organitzades pel Club d’escacs Constantí.

[ampliar notícia]

Malestar a Constantí per l’impacte acústic de l’aterratge d’avions a l’aeroport

12 de juliol de 2010

A la una de la matinada del 6 de juliol passat es produïa l’aterratge de 2 avions a les instal·lacions de l’aeroport de Reus, un fet que no deixa de ser usual, però que aquesta vegada va provocar una sensació de malestar generalitzat entre la població de Constantí degut al so eixordador que es va produir durant les tasques d’aterratge i després de passar per sobre del casc urbà.

[ampliar notícia]

Temps d'activitats d'estiu per a infants i joves

5 de juliol de 2010

Un cop finalitzat el curs escolar i amb l’inici de les vacances d’estiu, és temps d’activitats d’oci i Casal d’estiu per als infants i joves. A Constantí, un any més l’oferta ve centrada en el "+ k lleure 2010",que inclou un seguit de propostes prou variades per a totes els edats, des dels 3 als 18 anys. Precisament, des del passat 1 de juliol, han començat les activitats al Casal d’Estiu.

[ampliar notícia]

Canvi de president al Consorci de TAC-12

29 de juny de 2010

Canvi de president al consorci de TAC 12, la televisio pública del Camp de Tarragona i que agrupa l'organisme format pels ajuntaments de Salou, Vila-seca, Torredembarra, Montblanc, Constantí, Valls i Tarragona, ciutat que ha ostentat la presidència del consorci una mica més del temps que marquen els estatuts –dos anys– per poder completar el procés de consolidació de la televisió.

[ampliar notícia]

El Club Patí Constantí celebra la XXIV edició del seu Festival

28 de juny de 2010

El passat 24 de juny el Club Patí Constantí va celebrar la 24a edició del Festival de Patinatge Artístic. Un any més, el Pavelló Poliesportiu va registrar un ple absolut de públic per a gaudir d’un acte ja tradicional en el calendari esportiu del municipi.

[ampliar notícia]

El C.E.Constantí no pot assolir l'ascens

21 de juny de 2010

No va poder ser. El que havia de ser una jornada històrica va finalitzar amb una gran decepció. La derrota per 3 gols a 1 al camp del Perelló va acabar amb el somni de l’ascens a 1ª Territorial. L’equip constantinenc va veure com un gol de penal obria el marcador per al cojunt local, que pocs minuts després augmentava el seu avantatge amb un segon gol, deixant el marcador en 2 a 0 abns d’arribar al descans.

[ampliar notícia]

El consorci per la promoció de l'aeroport s'obrirà a la participació d'ajuntaments i sectors privats

21 de juny de 2010

A partir del mes de juliol està previst que comenci a funcionar l’organisme que ha de promocionar l’aeroport de Reus. Així es desprèn de la reunió que van mantenir ahir diversos dels agents que han de formar part d’aquest consorci, entre els que hi ha les cambres de comerç de Tarragona, Reus i els ajuntaments d’aquestes dues ciutats, una reunió que va servir per ratificar els estatuts que regiran aquest consorci.

[ampliar notícia]

Es tanca una altra deixalleria il·legal a Constantí

17 de juny de 2010

L’Ajuntament de Constantí emetrà una ordre de tancament sobre una deixalleria il·legal situada al Polígon Industrial de Constantí després d’una inspecció realitzada conjuntament ahir pels Mossos d’Esquadra i la Policia local. Els cossos policials van constantar que la deixalleria no té permís, no té control del material que li arriba ni tampoc està registrada al departament de medi ambient com a gestoria de residus.

[ampliar notícia]

Una alumna del CEIP Centcelles llegirà una ponència al Parlament

11 de juny de 2010

Samara Castro, alumna de 5è de primària del CEIP Centelles de Constantí, ha estat la representant dels 10.400 alumnes de primària de centres escolars de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, per llegir un ponència al Parlament de Catalunya en un acte que s’ha celebrat aquest matí.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 161 de 170