Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Els socialistes de Constantí aposten per Pedro Sánchez

22 de maig de 2017

Set mesos després de la seva dimissió com a líder del PSOE, Pedro Sánchez ha recuperat la secretaria general del partit en unes primàries on s’ha imposat a Susana Díaz, que concorria a aquest procés avalada per la vella guàrdia del partit i a cavall del poder del PSOE andalús i Patxi López, que ha exercit sense èxit de tercera via. Sánchez va aconseguir ahir el 49,77% dels vots enfront el 40,23% de l’andalusa i el 10% de Patxi López.

[ampliar notícia]

L'Ajuntament de Constantí renovarà l'Avinguda Onze de Setembre i els carrers del seu entorn

19 de maig de 2017

L’aprovació d’una modificació de crèdit amb un suplement que s’afegeix als pressupostos del 2017 com a pla d’inversions, va ser un dels punts centrals del Ple Ordinari que es va celebrar aquest dijous 18 de maig a l’Ajuntament de Constantí. La proposta preveu destinar més de 3 milions d’euros a un gran Pla d’inversions per aquest any 2017, a partir dels romanents positius de tresoreria procedents dels darrers exercicis econòmics. Aquest punt va ser aprovat després d’una ajustada votació on finalment el vot de qualitat de l’alcalde va resultar decisiu.

[ampliar notícia]

Jornada de portes obertes a la Vil·la romana de Centcelles per commemorar el Dia Internacional dels Museus

19 de maig de 2017

El Museu Nacional i Arqueològic de Tarragona ha commemorat aquest dijous el Dia Internacional dels Museus amb una jornada de portes obertes a la Vil·la romana de Centcelles de Constantí. En aquest sentit, s’ha ofert una visita al conjunt monumental que en una de les seves estances, conservada en la seva totalitat, es pot contemplar el mosaic de cúpula de temàtica cristiana més antic del món romà.

[ampliar notícia]

Divuit detinguts en l’operació antidroga dels Mossos d’Esquadra a Tarragona

19 de maig de 2017

L’operació antidroga que els Mossos d’Esquadra han portat a terme aquest dijous a Tarragona s’ha saldat provisionalment amb divuit detinguts en un total de nou entrades i registres a la ciutat. Segons fonts policials, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions relacionades amb la venda al detall de cocaïna i marihuana.

[ampliar notícia]

S'instal·la un punt d'informació de la campanya “Ara toca reciclar l’orgànica! Ara et toca a tu!” al Mercat Municipal

18 de maig de 2017

En el marc de la campanya “Ara toca reciclar l’orgànica! Ara et toca a tu”, s’ha instal·lat aquest matí un punt informatiu al Mercat Municipal, al carrer Jaume I de Constantí. Dos educadors ambientals han ofert informació de primera mà a la ciutadania, des de les nou del matí i fins l’1 del migdia, sobre la separació correcta dels residus i han repartit també el material de reciclatge.

[ampliar notícia]

Les agressions al personal sanitari baixen lleugerament el 2016 però se’n donen més de físiques

18 de maig de 2017

El 2016, l’Institut Català de la Salut (ICS) va registrar 490 agressions a professionals sanitaris, 58 de físiques. És una xifra lleugerament més baixa, en 11 casos, que la d el 2015, però superior a la del 2014, en què només se’n van donar 421.

[ampliar notícia]

Operació antidroga dels Mossos d'Esquadra a Tarragona

18 de maig de 2017

Els Mossos d’Esquadra duen a terme avui una operació antidroga a Tarragona, segons han confirmat fonts policíaques. L’operatiu ha començat al voltant de les cinc de la matinada i s’espera que finalitzi amb diversos detinguts, tot i que encara se’n desconeix la xifra.

[ampliar notícia]

Xerrada sobre com protegir-nos del sol avui a la Biblioteca

17 de maig de 2017

La Biblioteca Municipal de Constantí acull aquesta tarda, a les 17 h, una xerrada sobre com protegir-nos del sol per no danyar la pell.

[ampliar notícia]

Aula de la Gent Gran avui al Sindicat amb l'escriptora vallenca Margarida Aritzeta

17 de maig de 2017

El Sindicat Agrícola de Constantí acull avui dimecres, 17 de maig, una nova sessió de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. En aquesta ocasió l’escriptora vallenca, Margarida Aritzeta, pronunciarà una conferència que porta per títol “La ciutat de Tarragona en la literatura fantàstica d’Olga Xirinacs”.

[ampliar notícia]

Els museus del Camp i l'Ebre programen tallers i reconstruccions històriques peculiars pel Dia Internacional dels Museus

17 de maig de 2017

Els tretze museus que hi ha al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre ja tenen a punt tot un seguit d’activitats especials de cara al Dia Internacional dels Museus, que se celebra aquest dijous, però els actes s’allargaran fins al diumenge. Així, a més de jornades de portes obertes, s’han preparat visites guiades, concerts amb maridatges de vi, tallers i reconstruccions històriques.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 161 de 261