Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

L'Observatori de la Igualtat de la URV evidencia la desigualtat de gènere a la universitat

10 de març de 2017

L’Observatori de la Igualtat de la URV ha posat de manifest la desigualtat de gènere que existeix a la universitat. En motiu del Dia internacional de la Dona la directora de l’organisme, Imma Pastor, explicava que només 1 de cada 5,5 dones titulades de la URV arriben a ser catedràtiques, mentre que la proporció en els homes és del 2,2.

[ampliar notícia]

Comença un nou curs d'Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials

9 de març de 2017

Aquesta setmana s’ha iniciat a Constantí un nou curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials. Un total de 15 persones participen d’aquest curs, que tindrà una durada de 370 hores teòriques i 80 hores pràctiques de perfeccionament en empresa. La part teòrica s’allargarà fins al proper 20 de juny. El mòdul de pràctiques no professionals tindrà lloc durant el mes de juliol.

[ampliar notícia]

El VII Cros Solidari del col·legi Turó recapta més de 444 kg d’aliments per a Càritas de Constantí

9 de març de 2017

El VII Cros Solidari del col·legi Turó va recaptar un total de 444,12 kg d’aliments que s’han destinat a Càritas de Constantí. El passat diumenge 19 de febrer un total de 600 atletes (d’entre 3 i 17 anys) va participar d’aquesta setena edició del Cros solidari organitzat pel col·legi Turó, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Tarragonès i amb el suport de l’Ajuntament de Constantí i de la Generalitat de Catalunya.

[ampliar notícia]

Gairebé 800 famílies del Camp i l'Ebre perden l'habitatge durant el 2016 per no poder-ne pagar la hipoteca

9 de març de 2017

Gairebé 800 famílies i particulars de la demarcació de Tarragona van perdre l’habitatge durant el 2016 per no poder pagar les quotes de la hipoteca. Segons recull l’estadística del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), al llarg de l’any passat els jutjats de la demarcació van executar fins a 1.638 llançaments arreu del territori, gairebé un 16% menys que l’any anterior. Al costat d’aquells que perden la casa per no poder satisfer les quotes del crèdit bancari -791-, també hi ha els qui es queden al carrer perquè no tenen prou ingressos per pagar el lloguer. Durant el 2016, hi va haver 799 inquilins que van viure aquesta situació, prop d’un 18% menys que l’any anterior.

[ampliar notícia]

La compravenda de pisos al gener a Tarragona creix un 31% en relació amb el mateix mes del 2016

9 de març de 2017

El nombre de transaccions d’habitatges a la demarcació de Tarragona al gener es va situar en 922 pisos, amb un increment del 42,06% en relació amb el mateix mes del 2016. Les comarques tarragonines encadenen 8 mesos d’increments interanuals en operacions de compravenda de pisos, segons xifres publicades per l’Institut d’Estadística espanyol.

[ampliar notícia]

El Club Gimnàstica Estètica Constantí participa a la 1ª fase de la competició autonòmica

9 de març de 2017

El Club Gimnàstica Estètica Constantí participa aquest dissabte, dia 11 de març, en la primera fase de la competició autonòmica d'aquesta modalitat. La cita tindrà lloc al pavelló de la Mar Bella de Barcelona. La segona fase de la competició es realitzarà el pròxim 2 d'abril i la final serà el 27 de maig.

[ampliar notícia]

Constantí serà a l'abril una de les subseus del Mundialito Infantil de Futbol

9 de març de 2017

Constantí serà una de les subseus del Mundialito Infantil de Futbol, que es farà entre els dies 8 i 16 d'abril. La competició tindrà com a seu central Cambrils, que convertirà l'actual pista d'atletisme en un gran estadi amb tres camps de futbol 7 i grades amb capacitat per a 9.800 espectadors. A l'aforament de la pista d'atletisme, que s'ubica a la zona del parc del Pinaret, cal afegir les grades per a 1.500 persones més que es muntaran als camps de futbol 1, 2 i 3 de Cambrils.

[ampliar notícia]

Constantí reivindica la igualtat entre dones i homes en el Dia Internacional de la Dona

8 de març de 2017

Constantí ha celebrat aquest migdia l'acte central del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Amb la presència de diverses autoritats municipals, representants de les dues associacions integrades per dones al municipi, el Grup Cultural Mestresses de Casa i l'Associació de Dones per la Unitat de Constantí, a més de les regidores Meritxell Cano i Dolors Fortuny han estat les encarregades de fer la lectura del Manifest d'aquest 8 de març.

[ampliar notícia]

El grup municipal de CiU passa a denominar-se PDeCAT de Constantí

8 de març de 2017

El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) de Constantí ha oficialitzat el canvi de denominació de la formació pel de Partit Demòcrata Europeu Catalá (PDeCAT). El comitè local de la formació ha aprovat aquest canvi de nom seguint la línia iniciada per la formació en l'àmbit català.

[ampliar notícia]

El Banc de Sang posa en marxa la campanya ‘Dona que dona sang’

8 de març de 2017

La campanya del Banc de Sang i Teixits ‘Dona que dona sang’ ha arribat aquest dimecres, 8 de març, a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. Es tracta d’una campanya que es realitza avui a 12 hospitals de Catalunya, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Donants de Sang. Per celebrar aquesta jornada, s'ha organitzat també una xocolatada per a totes aquelles dones que avui s’acostin a donar sang.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 161 de 241