Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Les primeres Jornades de Bones Pràctiques d'Inclusió Social posen el seu punt i final

5 de novembre de 2009

El passat dijous 5 de novembre es va fer a la Sala del Centre Parroquial de Constantí la cloenda de les primeres Jornades de Bones Pràctiques d’Inclusió Social,organitzades per l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Caritas i el suport del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat. Aquesta segona part de les jornades va estar centrada en una taula rodona sobre l’acció social a Constantí, amb la participació de diversos agents socials coneixedors de la realitat del municipi.

[ampliar notícia]

Donació del fons documental del Doctor Aleu a l'Ajuntament de Constantí

4 de novembre de 2009

El passat dilluns 2 de novembre va tenir lloc a Tarragona l'acte de signatura del contracte de donació a l'Ajuntament de Constantí de la biblioteca particular del Dr. Aleu. Es tracta de prop de 4000 llibres que el conegut metge de Constantí de 99 anys d'edat ha anat adquirint al llarg de la seva vida, des dels manuals d'escola de quan era petit fins a les publicacions més actuals. Entre les obres de major interès hi destaquen les d'autors d'àmbit local i comarcal com Hernández Sanahuja, Serra Vilaró, Sanç Capdevila, Salvador Vilaseca, Emili Morera i Adolf Schulten, entre molts d'altres, i col·leccions força completes de les edicions de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense i de la Col·lecció Ramon Berenguer IV de la Diputació de Tarragona.

[ampliar notícia]

Castanyes, panellets i festa a Constantí

30 d'octubre de 2009

Constantí va celebrar el passat divendres 30 d’octubre la festa de la castanyada amb tot un seguit d’activitats lúdiques i festives que van començar amb una cercavila a càrrec de l’Associació de Joves Constaninencs la Golfa i del grup dels Grallers de la Secuita. Durant tota la tarda l’ambient de la castanyada es va viure amb les diverses paradetes que es van ubicar a la Plaça de les Escoles Velles, amb la participació del Centre Obert, Esplai Tots Constantinencs i La Golfa.En aquesta plaça també es va oferir un espectacle infantil amb el Grup d’animació Rodamón.

[ampliar notícia]


primer enrera
Pàgina 162 de 162