Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Premi del Ministeri de Cultura per al Projecte “Mirmiga” de la Biblioteca Municipal

15 de novembre de 2016

El projecte “Mirmiga, la formiga que amaga llibres dins el cau!” que promou la Biblioteca Municipal de Constantí en col•laboració amb les escoles del municipi ha rebut un dels premis de la “Campaña de Animación a la lectura María Moliner” del Ministerio de Cultura. Aquest concurs té per objectiu premiar a aquelles biblioteques de municipis que desenvolupin un projecte únic que inclogui accions d’animació a la lectura, l’eficiència i la tasca bibliotecària, la integració social a la seva comunitat, així com l’ús de les noves tecnologies.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí inicia un nou curs de formació en el tractament de residus

10 de novembre de 2016

Des d’aquesta setmana i fins el proper 18 de novembre s’està desenvolupant la segona edició del curs Tractament de Residus organitzat per l’Oficina Municipal de Treball de l’Ajuntament de Constantí. Durant el passat mes de setembre ja es va realitzar una primera edició d’aquest curs intensiu, que va permetre la formació d’una quinzena de persones. En aquesta segona edició, una quinzena de persones estan participant d’aquest taller amb una durada de trenta hores, que té com a principals objectius adquirir els coneixements i les competències necessàries per poder desenvolupar correctament un pla de gestió de residus a l’empresa, i mostrar diferents metodologies i tecnologies per gestionar, valoritzar i tractar el residus.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí confirma el seu suport als Jocs del Mediterrani

9 de novembre de 2016

Els alcaldes i regidors de les 15 seus dels Jocs Mediterranis de Tarragona van ser convocats aquest dimarts a la tarda per l’alcalde de Tarragona i president del Comité Organitzador dels Jocs del Mediterrani , Josep Fèlix Ballesteros, per donar-los compte formalment del canvi de dates en la celebració de l’esdeveniment esportiu, que tindrà lloc en 2018 (del 22 de juny a l’1 de juliol).

[ampliar notícia]

La Biblioteca Municipal de Constantí ofereix formació a la gent gran en l’ús del telèfon mòbil

8 de novembre de 2016

La Biblioteca Municipal de Constantí oferirà durant dues sessions un taller de formació en telèfons mòbils i tablets adreçats a persones majors de 55 anys. El curs, que ja es va fer amb molt bona acceptació al llarg de l’any passat, té una durada de 4 hores i constarà d’una doble sessió de 2 hores, que es faran els dies 10 i 17 d’aquest mes de novembre.

[ampliar notícia]

Finalitza la 2ª edició de l’exposició “Veïns a la Fresca”

4 de novembre de 2016

Aquesta setmana ha finalitzat la segona edició de l’exposició “Veïns a la Fresca” amb les tasques de desmuntatge de les més de cent fotografies que han format part de l’exposició, inaugurada el passat mes de juliol. Més d’un centenar de fotografies cedides per veïns de Constantí s’han pogut veure a mida ampliada a les façanes dels edificis on van viure o encara viuen actualment. Aquest any, l’exposició s’ha pogut veure a les cases del carrer Major, carrer de les Creus i la Plaça de l’Església.

[ampliar notícia]

El Ple de l’Ajuntament de Constantí aprova les Ordenances Fiscals per al 2017

25 d'octubre de 2016

L’Ajuntament de Constantí ha aprovat en el Ple Extraordinari celebrat aquest dilluns 24 d’octubre les Ordenances Fiscals corresponents al proper any 2017. Com a fet més destacable, pel que fa a les taxes, en el cas de la Taxa pel servei de subministrament d’aigua potable, s’introdueix una nova tarifa social amb una reducció del 46 % sobre el primer tram de consums mínims, que s’aplicarà en determinats supòsits com en el cas de persones jubilades amb una pensió mínima, o famílies amb tots els membres a l’atur. L’alcalde Óscar Sánchez va assenyalar que “la intenció és fer aquest tribut més progressiu i que pagui més qui més té i qui més consumeix, ja que l’aigua és un bé escàs i se n’ha de fer un ús responsable”

[ampliar notícia]

L’Escola Municipal d’Adults comença el curs 2016-2017

24 d'octubre de 2016

L’Escola Municipal d’Adults de Constantí va iniciar la passada setmana el curs 2016-2017. Aquest servei municipal amplia la seva oferta formativa respecte al curs anterior, oferint més cursos de formació professionalitzadora. Al llarg del curs es realitzaran tota una sèrie d’accions formatives adreçades a la millora de competències professionals de les persones del nostre municipi per tal de potenciar , principalment , la inserció laboral de la població aturada.

[ampliar notícia]

Festa dels 30 anys de la Dragonina

21 d'octubre de 2016

Aquest dissabte 22 d’octubre tindrà lloc la Festa del 30 aniversari de la Dragonina de Constantí, organitzada per l’Associació d’Amics de la Colla COCA de Constantí i amb la col·laboració de l’Ajuntament. Durant tot el dia s’han programat activitats diverses com un Mercat de Sabors Catalans, una Trobada de Bandes de percussió i un correfoc amb la participació de bèsties de foc procedents de Tarragona i Reus. A les 17 hores, davant de l’Ajuntament, tindrà lloc la presentació i el bateig de la nova Dragonina, que ha estat obra de l’artista-escultor Joan Miró Oró.

[ampliar notícia]

Exitosa participació de la patinadora constantinenca Andrea Corral al Campionat d’Espanya

19 d'octubre de 2016

El passats dies 14 i 15 d’octubre es va celebrar a Vélez (Màlaga) el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic Infantil 2016 amb la presència de la patinadora constantinenca Andrea Corral. La nostra patinadora va obtenir una magnífica quinzena posició en aquest campionat, que aplegava les millors patinadores estatals en aquesta categoria.

[ampliar notícia]

Reunió de seguiment del Pla Educatiu d’entorn i presentació de les accions del curs 2016-17

18 d'octubre de 2016

La setmana passada es va celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament la reunió de seguiment del Pla Educatiu d’entorn que s’està desenvolupant a Constantí, amb l’objectiu de fer balanç de les actuacions realitzades durant el curs passat i presentar les principals actuacions que es desenvoluparan durant el curs 2016-2017. La reunió va comptar amb representants de les entitats, associacions i organismes que intervenen en l’àmbit socioeducatiu al municipi (Ajuntament, Departament d’Ensenyament, centres educatius i altres departaments o institucions).

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 162 de 232